[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
O Eλληνικός λαός θα ζήσει...
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

του Παναγιώτη Τραιανού


Κανένας δεν μπορεί να καταστρέψει κανέναν εξαιτίας των χρεών. Ούτε ως φραστική απειλή δεν μπορεί να υπονοηθεί μια τέτοια καταστροφή. Εξαιτίας μιας χρεοκοπίας δεν φεύγεις από το Ευρώ. Δεν μπορεί να σε διώξει κανένας από το Ευρώ —όσο κι αν το επιθυμεί— προκειμένου είτε να σε τιμωρήσει είτε να σε εκδικηθεί. Από το Ευρώ φεύγεις μόνον εάν το θέλεις εσύ ο ίδιος. Ακόμα και χρεοκοπημένος, μπορείς να παραμείνεις στον χώρο του Ευρώ, όπως η Καλιφόρνια θα παραμείνει στον χώρο του Δολαρίου.

Πολύ πριν πάμε στα "απεχθή", όπου αναγνωρίζονται ως "ένοχες" οι συνεργασίες μεταξύ προδοτών και τοκογλύφων, ξεκινάμε από τα πολιτισμένα, όπου απλά δεν επιτρέπονται να ξεπεραστούν κάποια όρια. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν να ψάχνουμε ως λαός τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους, θα πρέπει να γνωρίζουμε τι είδους συνέπειες μπορεί να έχει ένα χρέος, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με αυτήν τη γνώση εξασφαλίζουμε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση, για ν' αντιμετωπίσουμε σωστά την κατάσταση. Πρέπει να γνωρίζουμε εξ’ αρχής όλοι μας πως δεν μπορεί μια κοινωνία να οδηγηθεί στην καταστροφή για απλά χρέη. Πόσο μάλλον για παράνομα και απεχθή, όπως είναι αυτά της Ελλάδας.

Την ορθότητα της επιλογής της χρεοκοπίας μπορεί να την καταλάβει κάποιος από τις αντιδράσεις αυτών, οι οποίοι πραγματικά θίγονται από τη σωτηρία της Ελλάδας. Αυτών, οι οποίοι πραγματικά περιμένουν να επωφεληθούν από τη σκύλευση του "πτώματος" της Ελλάδας. Την ορθότητα αυτής της επιλογής μας την αποκαλύπτει ο κομπλεξικός νάνος της Γαλλίας. Ο γνωστός υπάνθρωπος, που τόλμησε στην αυγή της τρίτης χιλιετίας να απειλήσει έναν ολόκληρο λαό με καταστροφή σε περίπτωση που δεν υποκύψει στους εκβιασμούς και στις απειλές. Μάλιστα, για να γίνει πιο "δραματικός" απέναντι στο ακροατήριο που ήθελε να "τρομοκρατήσει", έκανε και κάποιες "περικοπές". Εννιά και όχι έντεκα εκατομμύρια είμαστε οι Έλληνες της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Σαρκοζί. Μας "κόντυνε" ο κοντός.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι "φουσκώνουν" τα χρέη μας, είναι οι ίδιοι που "ξεφουσκώνουν" το μέγεθός μας. Δεν μπορεί —με βάση τη λογική του— αυτά τα "λίγα" άτομα, προκειμένου να σωθούν, να προκαλέσουν ζημιά στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Άρα, αναγνωρίζει το κέρδος αυτών των "λίγων" ανθρώπων από την επιλογή τής χρεοκοπίας. Από εκεί και πέρα το πόσο αυτή η σωτηρία θα είναι εις βάρος των λαών, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Γιατί; Γιατί μπορούμε να μετρήσουμε τι ακριβώς έχουν ήδη πληρώσει οι Έλληνες στους τοκογλύφους και ποιοι ευθύνονται γι' αυτά τα δάνεια.

Τι θα πει όμως "χρεοκοπία" για την Ελλάδα; Τίποτε το τρομακτικό. Ζωντανός οργανισμός είναι η Ελλάδα. Δεν είναι "πτώμα", που να χρειάζεται την τεχνητή "υποστήριξη" των άλλων. Αυτό δηλαδή, που προσπαθούν να πετύχουν οι Τροϊκανοί, οι οποίοι παίρνουν τα μέτρα που οδηγούν σε ύφεση — και άρα στην "πτωματοποίηση" της Ελλάδας. Αυτός είναι ο στόχος τους άλλωστε. Γι' αυτόν τον λόγο βιάζονται και προκαλούν την κοινωνία με τα "λανθασμένα" μέτρα τους. "Οικονομικοί δολοφόνοι" είναι. Με τη βίαιη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας προσπαθούν να καταστρέψουν την οικονομία της, ώστε να την κάνουν απόλυτα εξαρτώμενη από τους δανειστές της. Προσπαθούν να νεκρώσουν την οικονομία της, για να μπορούν να την καταστήσουν "όμηρο" των "αναπνευστήρων" των τοκογλύφων. Προσπαθούν να τη θάψουν "ζωντανή", ώστε, ακόμα και να θέλει, να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, που αφορά τη χρεοκοπία.

Αν αυτό δεν το καταφέρουν, η Ελλάδα θα γλιτώσει. Θα γλιτώσει, γιατί θα συνεχίσει να ζει και να τους απειλεί. Θα συνεχίσει να ζει και να υπάρχει, εφόσον δεν θα πάψει ούτε το Αιγαίο να είναι προορισμός για τους τουρίστες, ούτε η ελληνική γη θα πάψει να είναι εύφορη και ν' αναπτύσσει τα μαρούλια. Τι σημαίνει αυτό το οποίο λέμε; Πως, το γεγονός ότι το κράτος μπορεί να μπει σε φάση χρεοκοπίας, αυτό δεν σημαίνει και καταστροφή για την ελληνική οικονομία. Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να εργάζονται, γιατί απλούστατα η επιβίωσή τους απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Θα συνεχίσουν να παρέχουν τουριστικές υπηρεσίες, να πηγαίνουν στα χωράφια ή τα όποια εργοστάσια έχουν απομείνει και να εξάγουν προϊόντα.

Ως εκ τούτου, είμαστε βαθύτατα πεπεισμένοι πως δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτε από αυτά που σχεδιάζουν. Δεν θα προλάβουν να καταφέρουν τίποτε απολύτως, ανεξαρτήτως του πώς θα ενεργήσει η Ελλάδα. Γιατί; Γιατί είναι κακοσχεδιασμένο το σύστημά τους. Γιατί δεν έχουν εξασφαλίσει τη δική τους επιβίωση. Γιατί θα πεθάνουν με τη "λεία" στα χέρια τους. Γιατί διέλυσαν τα κράτη, τους λαούς και τις κοινωνίες στο σύνολό τους. Διέλυσαν ακόμα και τις δικές τους πατρίδες. Ακόμα, δηλαδή, κι αν καταφέρουν να λεηλατήσουν πλήρως την Ελλάδα, θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη λεία τους, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν "νεκροί", που να κρατάνε για λογαριασμό τους τα κλοπιμαία. Τα κλοπιμαία επιστρέφουν στους ζωντανούς, και ο ελληνικός λαός θα ζήσει. Όταν στη Γερμανία υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται για 50 σέντς την ώρα, είναι θέμα χρόνου ο ιμπεριαλισμός της Μέρκελ, μαζί με την ίδια τη Μέρκελ να πνιγούν στον Ρήνο....

Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "O Eλληνικός λαός θα ζήσει..."

Leave a reply