[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Θα λάμψει ΞΑΝΑ ο Ήλιος της Δικαιοσύνης στη Πατρίδα μας
Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει η Σπυριδούλα Λάσκαρη


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ......... ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ???? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ?????????

Οι Έλληνες, είναι ένα έθνος, που έχουν απασχολήσει όσο κανένας άλλος την παγκόσμια πολιτική και ιστορία. Ακόμα και εάν αφήσουμε στην άκρη τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το πνεύμα, που έχει διαμορφώσει όλη την ευρωπαϊκή κουλτούρα......... η σύγχρονη ελληνική ιστορία, έχει και πάλι να παρουσιάσει πολλά.

Η Ελλάδα, πάντα μπροστά στην αβεβαιότητα, ελάμβανε τα μεγαλύτερα ρίσκα και ακολουθούσε τον δρόμο του αγώνα για την ελευθερία. Όμως οι "φίλοι μας" οι Ευρωπαίοι, δεν άφησαν να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος, επακόλουθα που και πάλι ανέκοψαν την όποια δυνατότητα ανοδικής πορείας της χώρας μας. Διαπιστώνουμε ότι όλοι ζήσαμε ένα ψεύτικο όνειρο δημοκρατίας, ευμάρειας και αισιοδοξίας, που έφτασε στο αποκορύφωμά του με την ένταξη στο Ευρώ, το 2004 με τους πανάκριβους Ολυμπιακούς αγώνες, που τελικά ήταν δανεικά και όχι αποτέλεσμα εγχώριας παραγωγής, και τελικά νέα υπερχρέωση της χώρας χωρίς λόγο.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Οι επιδοτήσεις, αυτή η μάστιγα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής, ήταν η αρχή του τέλους. Η Ευρώπη προσέφερε στους Έλληνες αγρότες τεράστια χρηματικά ποσά ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ και ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΌΜΩΣ, οι Ευρωπαίοι, υποχρέωναν την χώρα να δαπανά τεράστια χρηματικά ποσά για την αγορά όπλων. Η Γαλλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ, μας πούλησαν τόσα όπλα όσα δεν πούλησαν σε κανέναν άλλον σε όλον τον κόσμο. Και ήξεραν ότι αυτά τα χρήματα ήταν πάρα πολλά για μία μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Παρ' ότι είμαστε μέλος της ΕΕ από το 1977, καμία Ευρωπαϊκή Χώρα ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ την ασφάλεια της χώρας μας έναντι της Τουρκίας.

Μας δάνειζαν συνεχώς για να αγοράζουμε όπλα και προϊόντα από τις χώρες τους, ενώ μας υποχρέωναν να δεχόμαστε συνεχείς μειώσεις στην εγχώρια παραγωγής μας σε τρόφιμα και κάθε είδους άλλα προϊόντα. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ......

Εάν οι γενιές του 1821,1912,1922 και 1940 ζούσαν σήμερα και είχαν λόγο, θα δεχόντουσαν όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα????????????
Οι γενιές των Ελλήνων από το 1960 και μετά, βομβαρδίζονται καθημερινά από δεκάδες άχρηστες, παραπλανητικές, διαστρεβλωτικές πληροφορίες. Είμαστε θύματα μίας διαχρονικής πολιτικής που δεν αφήνει αυτόν τον τόπο να αναπτυχθεί και δεν θέλει την ελευθερία των λαού αλλά θέλει μόνο την ελεύθερη διακίνηση των χρηματικών κεφαλαίων.

Η Ελλάδα, που έχει πολιτισμό, υπέδαφος, δημιουργικότητα και τεράστιο επιστημονικό δυναμικό που συνεισφέρει παντού σε όλη την υφήλιο, δεν έχει μπορέσει να αναπτυχθεί ανεξάρτητα, και πάντα βρίσκεται υπό την επήρεια ενός χρέους, ενός πολέμου, ενός εμφυλίου, μίας δικτατορίας, μίας πολιτικής ανωμαλίας και τόσων άλλων ευτράπελων που έρχονται το ένα μετά το άλλο. Ειδικά τώρα ο ελληνικός λαός αρχίζει να σηκώνει κεφάλι και να ζητά ανεξαρτησία γιατί έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Δεν υπάρχει ομαλή πολιτική ζωή πάνω από μία ή δύο δεκαετίες, γιατί η χώρα αυτή με τόσο ορυκτό πλούτο, πάντα είναι χρεωμένη?????? Γιατί από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ διαλύθηκαν οι βασικοί πυλώνες της οικονομίας μας (τουρισμός, αγροτική παραγωγή) και οδηγηθήκαμε στην διαβίωση με δανεικά, ακολουθώντας παραπλανητικές οδηγίες από τις ηγεσίες μας........

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Θα λάμψει ΞΑΝΑ ο Ήλιος της Δικαιοσύνης στη Πατρίδα μας"

Leave a reply