[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στη χώρα του Διαμπερές…
Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Είμαστε στη χώρα του Διαμπερές. Σπίτι χωρίς πόρτες και παράθυρα που μπάζει από παντού. Ζούμε στη χώρα του τίποτα, του κάποτε εύκολου και γρήγορου πλουτισμού όπου η ληστεία του δημόσιου ακόμη θεωρείται κατόρθωμα και παράδειγμα προς μίμηση για ντόπιους και ξένους επενδυτές. Σκοπός του κράτους να υποτάσσεται στους όποιους δυνατούς.


Μία χώρα χωματερή αξιών και σημερινή κοιτίδα των ανάξιων. Σάπιο κουφάρι που δεν...
πρόλαβαν να του κάνουν τρισάγιο. Έτσι ήταν πάντα. Τίποτα δεν άλλαξε από τότε που μέτραγαν τις εποχές.

Η χώρα μας τώρα είναι μέλος στο ΜΜ-Μεγάλο Μαντρί- και λόγω της ανύπαρκτης πολιτικής κατεύθυνσης που θα τη βγάλει από το τέλμα οι άλλες χώρες μέλη-ειδικά του βορρά- τη θεωρούν ένα ενοχλητικό εκβλάστημα απόστημα καταδικασμένη στη μιζέρια. Οι κυβερνήτες μας είναι ασήμαντοι και πάντα υπάκουοι στις εντολές του ΜΜ. Οι βόρειοι λαοί του Μεγάλου Μαντριού ξέρουν καλά τη δουλικότητα αυτών που βάλθηκαν να μας κυβερνούν εδώ στη χώρα του Διαμπερές, την ασέλγεια τους στους θεσμούς που οι ίδιοι με αντιπάθεια νομοθέτησαν και τη δίψα για το προφίλ όψιμου σωτήρα.

Ελέγχουν τα περισσότερα ΜΜΕ μιάς και κανένα κανάλι της τηλεόρασης δεν έχει επίσημη άδεια λειτουργίας με δημοσιογράφους μαριονέτες και πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτά τα μίσθια όργανα της εξουσίας λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τη κυβέρνηση του Διαμπερές φορτώνοντας του πολίτες με ενοχές και απόγνωση ότι αν δε ψηφίσουν τους δοσίλογους Μαντροτσολιάδες η χώρα θα βυθιστεί στο χάος.

Δε θα κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις φοβούμενοι την οργή του λαού κι ας ενεργοποιήσουν ακόμη και τους πραιτοριανούς καταστολής της δημοκρατίας αυτούς που ψεκάζουν με ληγμένα χημικά τον κόσμο…

Έτσι έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα στη χώρα του Διαμπερές τον 21ο αιώνα. Υπάρχει ελπίδα

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στη χώρα του Διαμπερές…"

Leave a reply