[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η κυνική ομολογία της τροϊκανής αποτυχίας!
Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 Posted by -

Ύφεση έως το 2014 και λιτότητα έως το 2030!
Ποιός θα τους κόψει… τη φόρα;

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, με “υπηρεσιακή” Κυβέρνηση τους αποτυχημένους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και ενώ οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ζητούν την ψήφο των πολιτών, οι ωμές παρεμβάσεις της Τρόικα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!!!

Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες αποτελούν, όχι για πρώτη φορά, το πειραματόζωο της Ευρώπης και των παγκόσμιων τοκογλύφων δανειστών κατά δήλωση του Υποψηφίου Πρωθυπουργού κ. Βενιζέλου!!!

Η κυνική ομολογία για πολλοστή φορά, των Τροϊκανών που εκπροσωπούν τους δανειστές, ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας πιθανόν να αρχίσει το 2014 και ότι η λιτότητα στη χώρα θα διαρκέσει έως το 2030, την ώρα που στην Γερμανία δίδονται αυξήσεις 6%, προκαλεί το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, οι οποίοι υποβάλλονται σε ατελείωτες θυσίες χωρίς αντίκρισμα.

Αυτοί οι αποτυχημένοι τεχνοκράτες απαιτούν περαιτέρω μείωση των μισθών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για την αύξηση δήθεν της ανταγωνιστικότητας απολύσεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κατάργηση 13ου 14ου μισθού, μείωση των συντάξεων κατάργηση του κοινωνικού κράτους και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων υφεσιακού χαρακτήρα που επιτείνουν το ήδη σοβαρό πρόβλημα των πολιτών και της οικονομίας!!!

Αυτοί απαιτούν!

Εμείς θα το δεχθούμε;


Θα δεχθούμε να μας υπαγορεύουν οι Τροϊκανοί τι θα πράξουμε;

Θα σταματήσουν επιτέλους κάποιοι να συμπεριφέρονται ως λαϊκιστές του πραγματισμού;

Θα ορθώσουν ανάστημα;

Θα σταματήσουν τον κατήφορο της ελληνικής κοινωνίας ή θα παριστάνουν τα καλά παιδιά και τους σύγχρονους ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ, όπως ο Γ.Α.Π και η παρέα του;

Δεν βλέπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μνημονίου;

Δεν αρκούν οι 2170 αυτοκτονίες, το 1.500.000 ανέργων, τα χιλιάδες λουκέτα των επιχειρήσεων, το κούρεμα των αποταμιεύσεων, το κούρεμα των μισθών και των συντάξεων κατά 50%, τα 3.000.000 φτωχών Ελλήνων, οι εκατοντάδες χιλιάδες αστέγων, τα παιδιά που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για την διαβίωση τους;

Τι άλλο θέλουν από τις ζωές μας;
Μήπως τελικά θέλουν τις ίδιες τις ζωές μας;
Ας μάθουν λοιπόν ότι γονατίσαμε για να βάλουμε δύναμη να σηκωθούμε!
Και θα σηκωθούμε… χωρίς βοήθεια!
Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε!
Στις 6 Μαΐου θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!
Ή αυτοί ή εμείς!

Του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η κυνική ομολογία της τροϊκανής αποτυχίας!"

Leave a reply