[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Την δύναμη την έχουμε. Την θέληση;;
Σάββατο 28 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Ελλάδα αιμάσουσα εισέρχεται στην τελευταία στροφή πρό της εκλογικής αναμετρήσεως. Ο Ελληνικός λαός ντροπιασμένος, κατηφής, οργισμένος, παραπλανημένος, συκοφαντημένος και διαιρημένος θα κατέλθει στις κάλπες παρορμητικός, ευκολόπιστος και καθοδηγούμενος. Όλα αυτά είναι κάκιστα χαρακτηριστικά εχέφρονης ψήφου. Οι εκλογές γίνονται όχι με υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως το Σύνταγμα προβλέπει, αλλά καθαρά με κυβέρνηση και μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.

Οι Έλληνες πολιτικοί και οι κλώνοι τους, συμπεριφέρονται αλαζονικά απευθυνόμενοι σε πολίτες με κοντή μνήμη, υποχείρια αλλοτινών εποχών και πρακτικών. Ουδείς φαίνεται να λαμβάνει σοβαρά το τι συνέβη στην χώρα και πιο θα είναι το μέλλον της.

Αντιμάχονται μεταξύ τους λές και δεν είναι αυτοί οι καθ’ ολοκληρία υπεύθυνοι της καταστάσεως που δημιουργήθηκε αλλά κάποιος άλλος, αόρατος, ανεύθυνος.

Είναι αυτοί οι ίδιοι, οι ταρατατζούμ της αισχρής μεταπολιτεύσεως και τα διαπλεκόμενα τσιράκια τους, που διαίρεσαν τον λαό, σκόρπισαν στον αέρα κυριολεκτικώς τον πλούτο της χώρας, κατασπάραξαν τα ταμεία και τις οικονομίες των υπηκόων τους, έβαλαν μπουρλότο στην κοινωνική ασφάλεια και στις κοινωνικές παροχές, κατάκλεψαν παντοιοτρόπως αυτήν την χώρα, υπονόμευσαν θεσμούς και αρχές δικαίου, πλούτισαν αδίστακτα, νομοθέτησαν κατά το δοκούν, έβαλαν δυσβάστακτους φόρους και ελάφρυναν από αυτούς άλλους ημέτερους και άλλα τόσα πολλά από την κακοδαιμονία που μας δέρνει.

Και όλα αυτά σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. από τις αρχές του 1980 και μέλος της ευρωζώνης από το 2002 στην οποία εισέρευσε αμύθητος πλούτος ο οποίος κατασπαταλήθηκε χωρίς να μπορέσουν να αλλάξουν την μορφή της χώρας, αλλά κατόρθωσαν να γεμίσουν τις τσέπες κάποιων…

Από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα πέραν των άλλων, η χώρα αντιμετώπισε και τεράστια Εθνικά προβλήματα για τα οποία ουδείς μιλά στην προεκλογική περίοδο και όλα αυτά είναι τόσο σοβαρά τα οποία έχουν τεράστια σχέση με την ανεξαρτησία της Πατρίδας.

Το Θέμα της Κύπρου παραμένει άλυτο.

Τα Ελληνοτουρκικά. Πέραν των κατά καιρούς σημαντικών Εθνικών υποχωρήσεων έναντι της Τουρκίας, τι άλλο πέτυχε η Ελληνική διπλωματία των υποχωρήσεων και των ηττημένων μυαλών των πολιτικών προδοτών; Στην δημιουργία των Ιμίων και το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου; Η προδοτική κάστα των Αθηνών (όχι της Ελλάδος) φοβούμενη την αρπακτική Τουρκία (κάτι που δεν το έκανε η μικρή Κύπρος) αφήνει ανεκμετάλλευτο τον πλούτο της χώρας στο Αιγαίο χρόνια τώρα εις βάρος της ευημερία της χώρας και περί άλλων τιρβάζει.

Το Σκοπιανό. Από το 1992 η Ελλάδα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις οι οποίες αποβαίνουν συνεχώς εις βάρος της, αφού το θέμα δεν τυγχάνει της προτεραιότητας των ολετήρων της.

Η Θράκη. Το παιχνίδι έχει έναν μόνο παίκτη. Την Τουρκία. Η Ελλάδα με ουδέν ασχολείται στην περιοχή.

Το βορειοηπειρωτικό και οι σχέσεις με την Αλβανία. Έχουμε εξαφανιστεί από προσώπου γής.

Βαλκάνια; Άσε καλλίτερα….

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σοβαρότατο εκρηκτικό μείγμα το οποίο έχει πυροδοτηθεί και αναμένεται να εκραγεί.

Περί αυτών ουδείς ασχολείται. Ουδείς ομιλεί. Ουδείς ανησυχεί. Πλήρης η απαξίωση της διπλωματίας μας.

Το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα έχει περατωθεί και στον επιθανάτιο βρυχηθμό του επιδιώκει τον όλεθρο και την καταστροφή. Όλα τα κόμματα (μηδενός εξαιρουμένου) λέκιασαν ανεξίτηλα το κοινοβούλιο και τον δημόσιο βίο της χώρας μας.

Εμείς οι αυριανοί ψηφοφόροι, οι φέροντες τεράστιες ευθύνες για την εγκληματική ασυδοσία όλων αυτών, έχουμε την δύναμη να τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ στα άδεια συνταξιοδοτικά ταμεία. Ψάξτε στα νέα κόμματα, που τα έχουν εξαφανίσει ύπουλα από τον προεκλογικό αγώνα να βρείτε έντιμες, ηθικές, θεληματικές δυνάμεις που αγαπούν την Πατρίδα και τον Έλληνα και ας σκεφθούμε επιτέλους.

Την δύναμη την έχουμε. Μας την παρέχει το Σύνταγμα. Την θέληση την έχουμε;


filologos10

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Την δύναμη την έχουμε. Την θέληση;;"

Leave a reply