[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Βαρκελώνη, ώρα μηδέν! (video)
Τρίτη 24 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Μπαρτσελόνα και Τσέλσι διεκδικούν (21:45 live woop.gr) στο Καμπ Νου το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League



Μετά τα δύο διαδοχικά αγωνιστικά ''χαστούκια'' που δέχθηκε η Μπαρτσελόνα από Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, καλείται απόψε να συνέλθει και να αποδείξει περίτρανα πως παραμένει το απόλυτο αφεντικό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Οι ''μπλαουγκράνα'' πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και σαφώς αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο, αφού οι ''μπλε'' του Λονδίνου, διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα, ενώ είναι ιδιαίτερα ''διψασμένοι'' για διάκριση.

Την εξέλιξη της αναμέτρησης θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το woop.gr!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πεπ Γουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στον τελικό του Μονάχου, τονίζοντας πως πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να επιστρέψουν οι Πικέ και Φάμπρεγκας, μετά το αποτυχημένο ''πείραμα'' του Καταλανού τεχνικού στο ''clasico''.

Ο Ιμπραίμ Αφελάι βρίσκεται στην αποστολή, ενώ απόντες παραμένουν οι Βίγια, Αμπιντάλ και Φοντάς.

Ο Λίο Μέσι έχει πολύ κακή προϊστορία απέναντι στην Τσέλσι, αφού σε 7 αναμετρήσεις, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι ''μπλαουγκράνα'' δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Τσέλσι στη Βαρκελώνη, όμως στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις επί καταλανικού εδάφους μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες.

Σε 11 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες οι Λονδρέζοι έχουν το πάνω χέρι, αφού μετρούν 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΤΣΕΛΣΙ

Στο ''στρατόπεδο'' της Τσέλσι επικρατεί αισιοδοξία όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τονίζοντας πως οι πιθανότητες για πρόκριση είναι μοιρασμένες.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει φέρει τον άνεμο της αλλαγής στην Τσέλσι, μετά τη φυγή του Αντρέ Βίλας Μπόας και σε 14 αγώνες μετρά 10 νίκες, έχοντας ήδη εξασφαλίσει και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Ντιντιέ Ντρογκμπά, δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Άρσεναλ, όμως βρίσκεται στην αποστολή και λογικά θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αφού δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο.

Αν ο Ιβοριανός μείνει εκτός ενδεκάδας, φανέλα βασικού θα πάρει ο Φερνάντο Τόρρες, που μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αλλά έχει εξαιρετική προϊστορία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έχοντας σκοράρει 7 φορές αγωνιζόμενος με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νταβίντ Λουίζ, όμως δεν αναμένεται να αγωνιστεί αφού ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Οι ''μπλε'' στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους με την Μπαρτσελόνα, αγνοούν την ήττα.

Για τελευταία φορά ηττήθηκαν από τους ''μπλαουγκράνα'' στις 22-02-2006, με 2-1 στο ''Στάμφορντ Μπριτζ'', στο πλαίσιο της φάσης των ''16'' του Champions League.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τούρκος, Τσακίρ.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Βαρκελώνη, ώρα μηδέν! (video)"

Leave a reply