[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Φινάλε με δάκρυα για Ραούλ (video)
Κυριακή 29 Απριλίου 2012 Posted by -

Η αυλαία για τον Ραούλ στο Γκελζενκίρχεν έπεσε όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή




Μπορεί να μην έχει χαράξει την ίδια ιστορία, όπως με τη Ρεάλ, όμως ένα τέτοιο "αντίο" αρμόζει, σε μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως αυτός.

Ο Ραούλ Γκονζάλες στο τελευταίο ματς με τη φανέλα της Σάλκε, και τη νίκη επί της Χέρτα με 4-0, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, που με δάκρυα στα μάτια τον ευχαριστούσε για τη συμβολή του στο σύλλογο αυτά τα δύο χρόνια, κρατώντας μάλιστα πανό και πλακάτ που έγραφαν "Gracias Senior Raul" (σ.σ. Ευχαριστούμε κύριε Ραούλ).

Μπροστά στα πέντε του παιδιά, τα οποία φορούσαν τις φανέλες με το όνομά του, ο Ισπανός στράικερ έδωσε την τελευταία του παράσταση με τους "μπλε" του Γκελζενκίρχεν, και δεν κρατήθηκε, δακρίζοντας και ο ίδιος στο τέλος.

Στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου ένα βίντεο με όλες τις μαγικές στιγμές του Ραούλ έπαιξε, για να του θυμίσουν με αυτόν τον τρόπο, την προσφορά του στον γερμανικό σύλλογο, ενώ η γυναίκα του που βρισκόταν στα επίσημα, δεν άντεξε επίσης και χειροκροτούσε δακρυσμένη.

Μέσα σε δύο χρόνια παρουσίας στο Γκελζενκίρχεν, ο Ραούλ πέτυχε 40 γκολ σε 96 εμφανίσεις, κατακτώντας μάλιστα και ένα Κύπελλο Γερμανίας... αλλά και ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών.



-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Φινάλε με δάκρυα για Ραούλ (video)"

Leave a reply