[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι ζωές μας κατάρρευσαν και οι πολιτικάντηδες το βιολί τους!
Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Πήραν κάποιες ψήφους και όλοι τους καβαλήσανε καλάμια..Όργιο βρωμιάς, αλλαζονίας και παραγοντισμού σε μικρομέγαλους χώρους που προβληματίζουν ακόμα και αυτούς που τους ψήφισαν.Οι πολίτες αυτού του τόπου πλήρωσαν πολύ ακριβά τον αρριβισμο..
του πολιτικού προσωπικού της προηγούμενης περιόδου για να έχουν περιθώρια σιωπής..

Και αυτά δυστυχώς δεν είναι φαινόμενα που εξελίσονται αποκλειστικά στους παρακάτω αναφερόμενους πολιτικούς χώρους αλλά διατρέχουν όπως φαίνεται δυστυχώς,όλο το πολιτικό φάσμα, σχεδόν όλα τα κόμματα, καθώς τυχάρπαστοι μωροφιλόδοξοι τυχοδιώκτες/τισες,πράκτορες και πρακτορίσκοι κάθε πιθανής και απίθανης προέλευσης επιχειρούν αυτές τις ώρες της νέας μεταπολίτευσης να ..κάνουν την τύχη τους ή να συνεχίσουν τις κλασσικές πρακτικές εισοδισμού στούς διάφορους πολιτικούς χώρους.

Οι υπεύθυνες πολιτικές ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων έχουν χρέος οχι μόνο να επικοινωνούν τις πολιτικές τους πρός τα έξω, αλλά και να υπερασπίζονται και να φρουρούν αυτές τις πονηρές μέρες την εσωτερική καθαρότητα των χώρων τους.

Για να μην ξυπνήσει για άλλη μια φορά ο λαός έχοντας στο σβέρκο του και μάλιστα σε επίπεδο πρωτοκλασσάτων κοινοβουλευτικών και μη στελεχών κομμάτων-όπως έγινε μετά το 1974,ακόμα και επίσημα αποκαλυμένους καταδότες της χούντας που πολλοί ακόμα και διατελέσαντες πολιτικοί αρχηγοί γνώριζαν και κανένας δεν μιλούσε!

Οι πολίτες που έβαλαν το κεφάλι τους ανυποχώρητα στο ντορβά, που πλήρωσαν τη διαχρονική στάση τους με συνεχές κυνηγητό απο το σύστημα, που τους κατάστρεψαν ζωές μαζί με τα όνειρα των παιδιών τους, που βρίσκονται και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των κινημάτων,στις πλατείες και τους δρόμους νύχτα μέρα, παρακολουθούν πλέον άγρυπνα αυτά που εξελίσσονται γύρω τους.

Οι πολίτες αυτού του τόπου πλήρωσαν πολύ ακριβά τον αρριβισμο του πολιτικού προσωπικού της προηγούμενης περιόδου για να έχουν περιθώρια σιωπής και να καταπιούν αμάσητα τα τερτίπια ανανέωσης της σαπίλας..


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι ζωές μας κατάρρευσαν και οι πολιτικάντηδες το βιολί τους!"

Leave a reply