[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Οι καναλάρχες κυβερνούσαν τις τελευταίες δεκαετίες αυτό τον τόπο
Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Ψηλά κρατάει την αντιπαράθεση με ιδιοκτήτες ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος τύπου Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε σήμερα ότι οι καναλάρχες είναι αυτοί που κυβερνούσαν αυτό τον τόπο.

Μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε συνέχεια στις χθεσινές δηλώσεις του Βασίλη Μουλόπουλου και το προχθεσινό tweet του Νίκου Παππά, διευθυντή του γραφείου του Α.Τσίπρα, , ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Μπόμπολα, ΔΟΛ και Mega.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε, «Νομίζω ότι τα λέει όλα αυτό το tweet. Η ελληνική πολιτική ζωή έχει σφραγιστεί από σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα σε μεγαλοκατασκευαστές και οικονομικά συμφέροντα, σε μεγαλοκαναλάρχες και πολιτικές ηγεσίες».

Και συνέχισε, κάνοντας την δήλωση- βόμβα: «Αυτοί ήταν που τις τελευταίες δεκαετίες καναλαρχούσανε, αυτοί είναι οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούσαν σ' αυτό τον τόπο», για να συνεχίσει λέγοντας: «Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα το οποίο κανείς δεν το ανέδειξε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι το θέμα της κατοχής των δημόσιων συχνοτήτων που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Είναι δημόσιες αυτές οι συχνότητες, δεν είναι ιδιοκτησίας τους. Πληρώνουν, δεν πληρώνουν; Πώς τις κατέχουνε; Υπάρχουν ασυμβίβαστα; Μπορούν αυτή την στιγμή άνθρωποι, οι οποίοι διαμορφώνουν μέσω από την κατοχή μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών την κοινή γνώμη, να εξυπηρετούν και άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτά τα θέματα τα οποία έχουν καταταλαιπωρήσει την ελληνική πολιτική ζωή, πρέπει να είναι από τις προτεραιότητες μας, έτσι και ο λαός μας εμπιστευτεί και βρεθούμε στα πράγματα. Είναι αυτό το οποίο έχει κάνει όλους αυτούς τους διαπλεκόμενους να μας χτυπούν λυσσαλέα».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Οι καναλάρχες κυβερνούσαν τις τελευταίες δεκαετίες αυτό τον τόπο"

Leave a reply