[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αγγλία – Ουκρανία 1-0 (video)
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σκόραρε, η Αγγλία νίκησε την Ουκρανία με 1-0, και πέρασε πρώτη από τον όμιλο! Επόμενος αντίπαλος η Ιταλία!



Μπορεί να χρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας, αλλά και τη βοήθεια της τύχης, ωστόσο τα κατάφερε.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας με τον Γουέιν Ρούνεϊ για πρώτη φορά στη σύνθεσή της στο φετινό Euro 2012, επικράτησε της Ουκρανίας με 1-0, και προκρίθηκε από την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, με τη Γαλλία να ακολουθεί.

Ο Ρούνεϊ ήταν ο άνθρωπος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τα "τρία λιοντάρια" και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η Ουκρανία έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για το γκολ που δεν μέτρησε, όταν ο Τέρι έβγαλε την μπάλα μέσα από το τέρμα.

Ο αγώνας

Η Ουκρανία παρουσιάστηκε και πάλι πολύ καλή και αξιόμαχη όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Η Αγγλία κατά διαστήματα είχε τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να απειλήσει, αλλά παρουσιάστηκε νωθρή σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Ο Ρούνεϊ στο 28' δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά από τη σέντρα του Γιανγκ, στην πρώτη καλή στιγμή των Άγγλων στο ματς.

Λίγο αργότερα ο Γιαρμολένκο σπατάλησε χρυσή ευκαιρία να σκοράρει αφού το πλασέ του, σταμάτησε ο εκπληκτικός Τζο Χαρτ.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο συνήθης ύποπτος, Γουέιν Ρούνεϊ "μίλησε".

Ο Άγγλος στράικερ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Ουκρανών, Πιάτοφ, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, έπειτα από σέντρα του Τζέραρντ.

Ο Ρούνεϊ επωφελήθηκε από αυτό το λάθος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και έστειλε τους Άγγλους οπαδούς στους επτά ουρανούς.

Αργότερα η Ουκρανία πάλεψε με πάθος για την ισοφάριση και έφτασε στο γκολ... το οποίο δεν μέτρησε.

Ο Ντέβιτς απέφυγε τον Τέρι, πλάσαρε σωστά τον Χαρτ, και καθώς η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, ο Τέρι την απομάκρυνε.

Όπως φάνηκε η μπάλα πέρασε τη γραμμή όμως το γκολ δεν μέτρησε.

Αγγλία (Χότζσον): Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Τέρι, Λέσκοτ, Τζέραρντ, Γιάνγκ, Μίλνερ (69' Ουόλκοτ), Πάρκερ, Ρούνι (87' Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν), Ουέλμπεκ (82' Κάρολ).

Ουκρανία (Μπλαχίν):
Πιάτοβ, Σελίν, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Τιμόστσουκ, Γκάρμας (78' Ναζαρένκο), Γκούσεβ, Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάνκα, Μιλέβσκι (77' Μπούτκο), Ντέβιτς (70' Σεβτσένκο).

είτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αγγλία – Ουκρανία 1-0 για το Euro 2012







STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αγγλία – Ουκρανία 1-0 (video)"

Leave a reply