[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι- ισλαμικής ταινίας στο Λος Άντζελες
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Ο παραγωγός της επίμαχης ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», η οποία υπήρξε αιτία για σωρεία αιματηρών αντιδράσεων από τον μουσουλμανικό κόσμο, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες και φυλακίστηκε χωρίς εγγύηση κατηγορούμενος ότι παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του.

Ο 55χρονος Νακούλα Μπασελέι Σερίτος είχε καταδικαστεί το 2010 σε 21 μήνες φυλάκισης για τραπεζική απάτη. Υπεύθυνοι αναστολών διεξήγαν έρευνα σε βάρος του για να διαπιστώσουν αν φτιάχνοντας την ταινία παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, το 2011.

Ένας όρος της αποφυλάκισης του Νάκουλα, ήταν η απαγόρευση της πρόσβασης στο Ίντερνετ ή της χρήσης ψευδωνύμων χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου αναστολής.
«Αυτή τη στιγμή το δικαστήριο δεν έχει εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο», δήλωσε η δικαστής Σούζαν Σίγκαλ ανακοινώνοντας την απόφαση και τόνισε ότι ο Νακουλα έχει επανειλημμένα εξαπατήσει τον νόμο και υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει.

Συνολικά οι ομοσπονδιακοί υπεύθυνοι εντόπισαν οκτώ περιπτώσεις παραβίασης της αναστολής, ενώ όταν ο συνήγορος του Νακούλα, ο Στίβ Σέιντεν, ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του με εγγύηση 10.000 δολαρίων θωρώντας οτι μπορεί να μην είναι ασφαλής σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Λος Άντζελες λόγω της παρουσίας εκεί μουσουλμάνων φυλακισμένων, οι εισαγγελείς διευκρίνισαν πως στην πραγματικότητα ο Νακούλα θα είναι ασφαλέστερος ως κρατούμενος απ' ό,τι έξω από τη φυλακή.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Συνελήφθη ο παραγωγός της αντι- ισλαμικής ταινίας στο Λος Άντζελες"

Leave a reply