[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στα βόρεια προάστια της Δαμασκού
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η συριακή αεροπορία πραγματοποίησε σήμερα τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς από τότε που ενεπλάκη στις συγκρούσεις, το καλοκαίρι, πλήττοντας κυρίως τα βορειοανατολικά περίχωρα της Δαμασκού, δήλωσε ο επικεφαλής του Συριακού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Σημειώθηκαν 34 επιδρομές σε διάστημα τριών ωρών το πρωί σ΄ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς από τότε που ενεπλάκη η πολεμική αεροπορία στις συγκρούσεις", τόνισε ο Ραμπί Αμπντέλ Ραχμάν.

Σύμφωνα με την οργάνωση αυτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι βομβαρδισμοί είχαν στόχο την αγροτική περιοχή ανάμεσα στη Χαράστα και το Μπαρζέ και την αγροτική περιοχή ανάμεσα στο Ερμπίν και τη Ζαμάλκα. Η Χαράστα είναι μια περιοχή 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Δαμασκού και το Μπαρζέ είναι συνοικία στη βορειοανατολική Δαμασκό.

Εξάλλου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το πυροβολικό βομβάρδισε τη Ντούμα, 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Δαμασκού όπου σκοτώθηκαν τρεις πολίτες και επίσης βομβάρδισε χωριά στην επαρχία της Δαμασκού.

Στο Χαλέπι, σποραδικές μάχες σημειώθηκαν στη συνοικία Ζάχρα όπου βρίσκεται το αρχηγείο της υπηρεσίας πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας.

Χθες, έχασαν τη ζωή τους στη Συρία 134 άνθρωποι-51 πολίτες, 35 στρατιώτες και 48 αντάρτες.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στα βόρεια προάστια της Δαμασκού"

Leave a reply