[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η επανάσταση εκ των άνωθεν
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σήμερα, η καταστροφή της ευημερίας των Δυτικών λαών μπορεί να συγκριθεί με αυτό που επέβαλε το ένα τοις εκατό της Ρώμης στους Ρωμαίους πολίτες και στους κατακτημένους λαούς.

Προφανώς, οι Αμερικανοί είναι οι πρώτοι άνθρωποι στην ιστορία που είναι τόσο ιδεαλιστές ή έχουν πάθει τόση πλύση εγκεφάλου, που προτιμούν να πληρώνουν για πολέμους και να διασώζουν τράπεζες, παρά να καταβάλλουν τις πληρωμές των υποθηκών τους και να βοηθούν τα παιδιά τους με το δάνειο σπουδαστών.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας αποφάσισε ότι οι Γερμανοί θα είναι το ίδιο ιδεαλιστές όπως και οι Αμερικανοί. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η ΕΕ συμφωνεί με την απαιτήση προς τους Γερμανούς πολίτες να εφοδιάσουν με 190 δισεκατομμύρια δολάρια τις ιδιωτικές τράπεζες επειδή αυτές δάνεισαν πάρα πολλά χρήματα στην Ελλάδα.

Σε αντάλλαγμα για την εξόφληση των τραπεζών, ο Ελληνικός λαός οδηγείται στη φτώχεια και στην απελπισία. Η απασχόληση και οι συντάξεις περικόβονται, οι φόροι και οι τιμές των υπηρεσιών κοινής ωφελείας αυξάνονται, οι κοινωνικές υπηρεσίες περιορίζονται. Οι Έλληνες είναι προορισμένοι να καταστραφούν έτσι ώστε οι ιδιωτικές ευρωπαϊκές τράπεζες να μην χάσουν τα χρήματα των επισφαλών δανείων τους.

Στη Δύση, η επανάσταση εκ των άνωθεν πέτυχε. Οι λαοί γίνονται ξανά δουλοπάροικοι. Η γη της επαγγελίας είναι για το ένα τοις εκατό.



ΑΒΕΡΩΦ - Διαδικτυακό Θωρηκτό

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η επανάσταση εκ των άνωθεν "

Leave a reply