[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: «Στόχος το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας»
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αποκρατικοποιήσεις εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον ΟΠΑΠ. Όπως είπε, «στόχος τους είναι να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία όσο - όσο, δήθεν για να δημιουργήσουν εικόνα αντιστροφής του κλίματος».

Τσίπρας: «Στόχος το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας»

Ανέφερε, επίσης, ότι «στην πραγματικότητα αυτό που επιχειρούν είναι ένα έγκλημα εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου, της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών».

Υποστήριξε δε ότι «η στρατηγική τους είναι γνωστή: Πρώτα υποτιμούν την αξία της δημόσιας περιουσίας και στη συνέχεια την ξεπουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα αλλά και για να δημιουργήσουν μια οικονομική και εργασιακή ζούγκλα. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Για το ΤΑΙΠΕΔ είπε πως «πρόκειται για έναν οργανισμό που λειτουργεί παράτυπα και παράνομα. Για έναν οργανισμό που εμπλέκεται στον ελάχιστο χρόνο της λειτουργίας του σε δεκάδες υποθέσεις που πρέπει να ερευνηθούν και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: «Στόχος το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας»"

Leave a reply