[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η τραγωδία με τα τρία αδέρφια συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Είναι θύματα της κρίσης, λέει η Washington Post


Σοκ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο προξένησε η τραγωδία με τα τρία παιδιά που κάηκαν στη Μεσορόπη Καβάλας. Εκτενέστατο ρεπορτάζ για το συγκλονιστικό γεγονός δημοσίευσε η εφημερίδα Washington Post και μάλιστα με τίτλο: «Τρία αδέρφια νεκρά σε μία τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα».

Η εφημερίδα αφού αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στο δράμα αναφέρει ότι οι παπούδες των παιδιών είχαν θέρμανση αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν πετρέλαιο με αποτέλεσμα να στραφούν στη ξυλόσομπα. Μάλιστα το ρεπορτάζ μεταδίδει δηλώσεις κατοίκων που λένε ότι οι περισσότεροι στρέφονται πλέον σε τέτοιες λύσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο αμερικανός δημοσιογράφος συνεχίζει με τη δημοσίευση στοιχείων για την τιμή του πετρελαίου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες.

Και κλείνει αναφέροντας ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα παιδάκια θα ζούσαν ακόμα αν η οικογένεια χρησιμοποιούσε τα καλοριφέρ ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν αυτό θα είναι το μοναδικό τραγικό περιστατικό αυτού του χειμώνα.

Η είδηση πάντως συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και σχετικά ρεπορτάζ έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα δίκτυα, από ΗΠΑ και Κίνα, μέχρι Ινδία και Νέα Ζηλανδία.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η τραγωδία με τα τρία αδέρφια συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο"

Leave a reply