[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος επτά πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στη Βουλή
Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

 Με την διαδικασία του κατεπείγοντος θα ψηφιστούν την ερχόμενη Δευτέρα, επτά πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όπως προέκυψε έπειτα από συνεννόηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής.

Οι επτά πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχουν πάρει ΦΕΚ θα πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου να έχουν ψηφιστεί καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει η χώρα προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Αντώνης Μπέζας προκειμένου να βρεθεί λύση, καθώς από αύριο ξεκινάει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για συνεδρίαση της Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο, και το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί η συζήτηση για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου την Παρασκευή, αμέσως μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου και τη Δευτέρα να κυρωθούν σε μία συνεδρίαση από την Ολομέλεια της Βουλής.     


Πηγή

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος επτά πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στη Βουλή"

Leave a reply