[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ζαρντίμ: "Αισθάνομαι ότι πήρα το πρωτάθλημα"
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO



 "Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό ενώ αποκάλυψε πως, αν και το επιδίωξε, δεν κατάφερε να δει τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την αποχώρησή του από τους "ερυθρόλευκους"."

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική τηλεόραση, επισημαίνοντας πως ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή με την πειραϊκή ομάδα.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν μίλησε ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα που ενημερώθηκε για την απόλυσή του.

"Οι οπαδοί ήξεραν πως έκανα καλά τη δουλειά μου και θεώρησαν την αποχώρησή μου γελοία. Αναρωτιέμαι γιατί, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Δεν πιστεύω ότι οι λόγοι της απόλυσής μου ήταν αγωνιστικοί ή είχαν να κάνουν με τον τρόπο που δουλεύαμε. Είχαμε ένα πρότζεκτ που λειτουργούσε.

Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι, θα αποκτούσαμε καινούργιους και πιστεύω ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που θα μας έδινε τη δυνατότητα να βάλουμε νέους στόχους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έμεινα έκπληκτος καθώς η λύση της συνεργασίας μου ανακοινώθηκε την παραμονή ενός αγώνα.

Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζουμε καλά. Είμαι πρωταθλητής. Αισθάνομαι ότι πήρα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα", ήταν τα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε μάλιστα πως δεν μίλησε ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για τα αίτια της απόλυσής του:

"Όχι δεν μίλησα. Ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ήταν διαθέσιμος εκείνο τον καιρό κι έτσι επέστρεψα στην Πορτογαλία".

Πηγή: pathfinder

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ζαρντίμ: "Αισθάνομαι ότι πήρα το πρωτάθλημα""

Leave a reply