[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανετο "διπλό" η Μπάγερν, νίκη για Πόρτο (videos)
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Τη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ πήρε η Μπάγερν Μονάχου η οποία ουσιαστικά βρίσκεται στα προημιτελικά. Μικρό προβάδισμα για την Πόρτο η οποία επικράτησε 1-0 της Μάλαγα.




  Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της από την Άρσεναλ, από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Οι Βαυαροί χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησαν με 3-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Μόνο με θαύμα η Άρσεναλ μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ, σύμφωνα με τα όσα έδειξαν στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν από αρκετά νωρίς να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 7’ ο Κρόος με ένα εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιούπ Χάινκες καθώς στο 21’ ο Μίλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκεί και πέρα μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με την Άρσεναλ να αδυνατεί να φανεί απειλητική. Στην επανάληψη όμως, μπήκε αποφασισμένη και κατάφερε να μειώσει γρήγορα σε 2-1 στο 55’ με κεφαλιά του Ποντόλσκι. Όπως ήταν φυσικό από εκεί και πέρα πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση αφήνοντας αρκετούς κενούς χώρους στην άμυνά της. Κάτι που πλήρωσε στο 77’ όταν ο Μαντζούκιτς με έναν τυχερό τρόπο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ για το τελικό 3-1. Ο Λαμ από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα, Σανιά και Μάντουκιτς διεκδίκησαν τη μπάλα και από κόντρα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι.

Η Άρσεναλ στο διάστημα που πίεσε δεν κατάφερε να φτιάξει επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Νόιερ, με την Μπάγερν να φτάνει σχετικά εύκολα μέσα στην Αγγλία, που την φέρνει με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ (72’ Ροσίτσκι), Καθόρλα, Ποντόλσκι (72’ Ζιρού).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Ριμπερί (63’ Ρόμπεν), Χάβι Μαρτίνεθ, Μέλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (73’ Λουίζ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς (78’ Γκόμεζ).




Πολύ άνετη νίκη πήρε η Πόρτο με 1-0 επί της Μάλαγα την ώρα που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει ένα μεγαλύτερο σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση.




Έτσι, όλα παραμένουν ανοιχτά μετά την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο η Πόρτο μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη ενόψει της ρεβάνς. Βεβαίως, η Μάλαγα είναι ομάδα ικανή στην έδρα της να φτάσει στην ανατροπή, αφού διαθέτει πολύ καλή ομάδα και απρόβλεπτους παίκτες.

Στον αποψινό αγώνα οι «δράκοι» έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, επικρατώντας όμως, μόλις 1-0 με αποτέλεσμα η ομάδα της Ανδαλουσίας να διατηρεί τις ελπίδες της για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και αμυντικά δεν απειλήθηκαν καθόλου με τη Μάλαγα να τελειώνει το παιχνίδι με μόλις μία τελική προσπάθεια!

Αφού στο πρώτο μέρος οι «δράκοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, μπήκαν αποφασισμένοι στην επανάληψη για να επικρατήσουν τελικά 1-0 με τέρμα του Ζοάο Μουτίνιο στο 56’ και να πάρουν έτσι το μικρό προβάδισμα για να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλεζ (91’ Αντρέ Κάστρο), Ζοάο Μουτίνιο, Ιζμαΐλοφ (70’ Ατσού), Φερνάντο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Βαρέλα (58’ Χάμες Ροντρίγκεζ).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Βέλινγκτον, Ντεμικέλις, Σέρχιο Σάντσεθ, Αντούνιες, Χοακίν (63’ Πορτίγιο), Τουλαλάν, Ιτούρα (78’ Καμάτσο), Ίθκο, Ζούλιο Μπαπτίστα (78’ Πιαζόν), Σάντα Κρουζ.



Πηγή: sigmalive

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Ανετο "διπλό" η Μπάγερν, νίκη για Πόρτο (videos)"

Leave a reply