[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο ΘΥΜΟΣ
Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 Posted by STEVENIKO


Μια νεαρή κυρία περίμενε την πτήση της στην αίθουσα αναμονής ενός μεγάλου αερολιμένα. Επειδή έπρεπε να περιμένει κάμποση ώρα, αποφάσισε να αγοράσει ένα βιβλίο για να περάσει την ώρα της πιο ευχάριστα. Επίσης αγόρασε κι ένα πακέτο μπισκότα. Κάθισε σε μια πολυθρόνα της αίθουσας του αερολιμένα, για να διαβάσει με την ησυχία της.
Καθώς διάβαζε άπλωσε το χέρι της και πήρε ένα μπισκότο, ενώ ένας άνδρας που καθόταν στο διπλανό κάθισμα διαβάζοντας και αυτός ένα περιοδικό άπλωσε το χέρι του και πήρε και αυτός ένα μπισκότο.

Τότε η γυναίκα σκέφτηκε: «Αυτός είναι πολύ μεγάλος γάιδαρος, που παίρνει μπισκότο χωρίς να με ρωτήσει. Θα έπρεπε να τον χτυπήσω γι' αυτό που κάνει. Είμαι έξω φρενών.» Ήταν πολύ πάρα πολύ θυμωμένη τώρα!
Για κάθε μπισκότο που έπαιρνε αυτή, έπαιρνε και ο άνδρας άλλο ένα. Αυτό την εξαγρίωνε αλλά δεν θέλησε να κάνει σκηνή.

Όταν έμεινε μόνο ένα μπισκότο, σκέφτηκε: «Για να δούμε.. Τι θα κάνει αυτός ο καταχραστής τώρα;"
Τότε, ο άνδρας, παίρνει το τελευταίο μπισκότο, το κόβει στη μέση, τρώει το μισό και το άλλο μισό της το δίνει. Η γυναίκα φρίττει από τη συμπεριφορά του άντρα. Είναι έξω φρενών. Σε λίγο ακούγεται η αναγγελία της πτήσης της. Παίρνει το βιβλίο της, τα πράγματά της και ορμάει προς την αίθουσα επιβίβασης για να μην τον βλέπει.
Μέσα στο αεροπλάνο, ψάχνοντας σ την τσάντα της για να βρει τα γυαλιά της, διαπιστώνει με μεγάλη έκπληξη ότι το πακέτο με τα μπισκότα της είναι εκεί, άθικτο και κλειστό! Αισθάνθηκε τρομερά ντροπιασμένη!! Συνειδητοποίησε ότι έκανε μεγάλο λάθος διαπιστώνοντας ότι δεν είχε βγάλει τα δικά της μπισκότα και έτρωγε από αυτά του άντρα.

Τότε συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας είχε μοιραστεί τα μπισκότα του μ' αυτήν, χωρίς κανένα συναίσθημα θυμού ή πίκρας, ενώ αυτή ήταν πολύ θυμωμένη, σκεπτόμενη ότι μοιραζόταν τα μπισκότα της με εκείνον. Και το άσχημο ήταν ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να επανορθώσει , ούτε να ζητήσει συγγνώμη.



Υπάρχουν 4 πράγματα που δεν μπορούν να ανακτηθούν:



1. Η πέτρα... ... αφού ριχθεί!



2. Η λέξη... ... αφού ειπωθεί!



3. Η ευκαιρία... ... αφού χαθεί!



4. Ο χρόνος... ... αφού περάσει!

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...