[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!
Σάββατο 1 Μαΐου 2010 Posted by STEVENIKO


Σήμερα δικαιώθηκες ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ! Σήμερα η Ελλάδα περνά σε ξένα χέρια. Η νεοΕλλάδα έτσι όπως την ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ είναι υπό την κατοχή του ΔΝΤ και πλέον τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Πλέον για το μέλλον μας δεν θα αποφασίζουμε εμείς αλλά κάποιοι χαρτογιακάδες στου διαόλου τη μάνα που θα λένε αυτοί πόση σύνταξη πρέπει να παίρνει ο συνταξιούχος του ΟΓΑ που δούλευε από τα 10 στα χωράφια και τί δαπάνες πρέπει να γίνονται για την υγεία κτλ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΦΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Φάε στα μούτρα το ΔΝΤ νεοελληναρά λαμόγιο που δεν κόβεις ποτέ αποδείξεις και εσύ μαλάκα που ποτέ δεν ζητάς. Φάε σκατά νεοέλληνα τώρα που τόσα χρόνια ικέτευες να μπεις στο δημόσιο για να τα ξύνεις. Ορμάτε τώρα σε συλλαλητήρια αριστεροί που αντί να ενωθείτε όλοι μαζί μια γροθιά και να τα κάνετε όλα πουτάνα, δεν μπορείτε να συννενοηθείτε πέντε νοματαίοι μεταξύ σας και φαγώνεστε σαν τα σκυλιά.

Από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν προς το χειρότερο. Τέλος η Ελλάδα που ξέρατε. Θα γίνουμε στην καλύτερη περίπτωση Ουγγαρία και στην χειρότερη Ρουμανία. Ίσως μας σώσει οτι είμαστε στην ευρωζώνη αλλά μάλλον και από εκεί θα μας βγάλουνε και τότε πραγματικά θα γίνουμε αυτό που τόσα χρόνια λέμε για πλάκα οτι είμαστε: ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

Έχουν να δουν τα ματάκια μας φασαρίες. Έχει να γίνει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ στην Ελλάδα ειδικά τους επόμενους μήνες (αν ξυπνήσει κανείς βέβαια από τον πασοκικό λήθαργο). Μετά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλα θα ξεχαστούν και θα ασχοληθούμε με το δεύτερο dvd της Τζούλιας, με τις πυρκαγιές, με τους τρομοκράτες και με οτιδήποτε άλλο άσχετο επιλέξουν τα ωραία μας ΜΜΕ για να μας αποπροσανατολίσουν τέτοια βόδια που είμαστε.

Φυσικά και δεν θα αλλάξει ο νεοέλληνας. Εννοείται αυτό. Φυσικά και στο κώλο του βρακί δεύτερο να μην έχει να βάλει θα ψάξει να βρεί τρόπο με λαμογιές να αγοράσει τη νέα μερσεντές ή το νέο τζιπ 5000 κυβικών να κάνει μόστρα στους άλλους νεοέλληνες. Φυσικά και δεν θα αρχίσει να κόβει αποδείξεις. Κλασσικά θα φοροδιαφεύγει, κλασσικά θα έχει τον πλησίον γραμμένο στα αρχίδια του εφόσον δεν του φέρνει προσωπικό όφελος. Σίγουρα θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να τον σώσουν. Σίγουρα θα κλείσει φασιστικά δρόμους και συγκοινωνίες και το βράδυ θα πηγαίνει στα σκυλάδικα να ξοδεύει μαύρα τα χιλιάρικα στις λουλουδούδες περηφανευόμενος ταυτόγχρονα οτι μόνο οι Έλληνες ξέρουν να ζουν και όλοι οι άλλοι είναι ξενέρωτοι και παρακαλάνε να έρθουν στην Ελλάδα διακοπές.

Σου έχω νέα νεοέλληνα: ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΗ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΠΟΜΠΟΤΑ........





http://neoellinas.blogspot.com/

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...