[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κουραστηκα
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 Posted by STEVENIKO

anton antony






Κουράστηκα…. Κουράστηκα να σας ακούω…. Όλους…..
Κουράστηκα να μεγαλώνω και να είμαι άνεργος, να μην έχω να φάω, να μην έχω να κοιμηθώ, να μην έχω καταφέρει τίποτα, να νιώθω σκουπίδι και από την άλλη να σας ακούω να ....

μου λέτε να είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας.
Βαρέθηκα να περιμένω… όλο λέτε… λέτε… λέτε…. Θα γίνει εξέγερση, ο λαός θα επαναστατήσει για ένα καλύτερο μέλλον, θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο …. θα…. Θα …. Θα…..

Καταντήσατε σαν τους πολιτικούς μας…. Θα γεράσω, αν δεν πεθάνω «αύριο» και ακόμα θα γράφετε ότι θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο…
Εσείς δεν κουραστήκατε?
Θα βλέπετε τα πτώματά μας να αυξάνονται μέρα με τη μέρα και ακόμα θα γράφετε ότι θα αλλάξουμε τον τόπο.

Θα βλέπετε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο και ακόμα θα γράφετε ότι θα αλλάξουμε τον τόπο.
Δεν ξέρω γιατί το κάνετε αυτό. Τι σαν κάνει να το πιστεύεται αυτό? Υποθέτω ότι σας έχουν πείσει με παλιούς μύθους ότι ως Έλληνες είμαστε ξεχωριστοί και ότι θα επιβιώσουμε γι αυτό δεν σηκωνόσαστε από τον καναπέ σας και μένετε μόνο στα λόγια σαν τους πολιτικούς.

Βλέπετε δεν διαφέρετε από αυτούς. Ίσως είστε ποιο ίδιοι απ όσο νομίζετε…
Τους κατηγορείτε ότι δεν είναι Έλληνες, όμως εσείς είστε? Ξέρετε τι πάει να πει Έλληνας? Δε νομίζω… απλά πιπιλίζετε την ίδια καραμέλα για να πείθετε τους εαυτούς σας ότι κάποιοι βλάκες θα σηκωθούν από τον καναπέ τους και θα επαναστατήσουν για εσάς με την ελπίδα να αλλάξουν την ροή των πραγμάτων ενώ εσείς θα απολαμβάνετε το Show από την τηλεόρασή σας. Με λίγα λόγια, είστε πιο ψεύτικοι και από τον μεγαλύτερο ψεύτη του κόσμου. Δεν λέτε μόνο ψέματα στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Εγώ ξέρετε τι λέω? Ότι η υπερβολική πίστη στους άλλους είναι απιστία προς τον ίδιο σας τον εαυτό…
Με έχετε κουράσει… δεν μπορώ άλλο να περιμένω… δεν με ενδιαφέρει πλέον να «επαναστατήσω» διότι μέχρι να το αποφασίσετε, θα είμαι ήδη νεκρός….


ksipnistere

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...