[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στροφή στα δεξια!!!
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε όλοι τα γεγονότα στη νομική σχολή.
Τις τρεις αυτές μέρες βλέπουμε σε όλα τα κανάλια και τις εκπομπές διάφορους τηλεπολιτικούς να σχολιάζουν την κατάσταση που επικρατεί.

Βλέπουμε από το πρωί ως το βράδυ σε όλα τα κανάλια να προσπαθούν εντέχνως να στρέψουν την χώρα σε μια συντηρητική στροφή.Με επιδέξιο τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν πως υπεύθυνοι για την οικονομική-πολιτική μας κατάντια είναι οι μετανάστες και το πανεπιστημιακό άσυλο!!!

Τρεις μέρες ξαφνικά ξεχάστηκαν η Siemens,Βατοπέδι ,κτλ και οι απαντήσεις που περίμεναν ότι θα πάρουν οι Έλληνες πολίτες από τις εκάστοτε επιτροπές.Το που πήγαν τα λεφτά,καταδίκη στα λαμόγια γυρίσαμε ότι οι κακοί μετανάστες.Κανείς δεν αναφέρει την απουσία πολιτικής πρωτοβουλίας τόσα χρόνια για το μεταναστευτικό.Κανείς δεν αναφέρει την εκμετάλλευση των μεταναστών για εκλογικά οφέλη.

Αλλά και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας μήπως έχουμε καλύτερη συμπεριφορά.Καταδικάζουμε τους κακούς μετανάστες που ήρθαν στη χώρα μας για να βρουν ένα καλύτερο αύριο.Ένα αύριο που κάποτε ζήτησαν και κάποιοι πατριώτες μας σε άλλες ξένες χώρες.Αλλά ξέχασα εμείς είμαστε άλλο.Απλά πολλοί θα πρέπει να σκεφτούν ότι όπως πάει η χώρα μας τα παιδιά μας σίγουρα θα μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο αύριο.

Ακούμε καθημερινά τηλεπωλητές βιβλίων να βγάζουν ρατσιστικές κορώνες προσπαθώντας να κερδίσουν πρόσκαιρα οφέλη.Βέβαια,από την άλλη μεριά και η ανεύθυνη στάση της αριστεράς που για άλλη μια φορά δεν μπορεί να δώσει λύσεις.
Φυσικά,τα γεγονότα στη νομική σχολή έφερε πάλι στην επικαιρότητα το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου.Ακούμε λοιπόν ότι η παθογένεια των ελληνικών πανεπιστημίων και η έλλειψη πρωτοβουλίας για την άρση του ασύλου δίνει χώρο σε ακραία στοιχεία να εκμεταλλεύονται τον χώρο για παράνομες πράξεις.

Το άσυλο υπάρχει για να καθιερώσει την ελεύθερη έκφραση ιδεών.Το άσυλο μπορούν να το διαφυλάξουν οι ίδιοι οι ακαδημαϊκοί πολίτες.Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το πρόβλημα είναι το αν θα μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο και ότι αυτό μπορεί να λύσει προβλήματα.Εξάλλου μπορεί η αστυνομία να συλλάβει εκτός πανεπιστημιακών χώρων κακοποιά στοιχεία που εκμεταλλεύονται το φοιτητικό άσυλο.

Επιπλέον,δεν μπορώ να δεχθώ πολιτικούς που φτιάξανε την πολιτική τους καριέρα πάνω στο πανεπιστημιακό άσυλο,σήμερα να πασχίζουν για την κατάργηση του.Ας υπάρξει αρχικά άρση της βουλευτικής ασυλίας και η παραγραφή των αδικημάτων και μετά βλέπουμε και για το ακαδημαϊκό άσυλο!!!

Σήμερα,λοιπόν όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και να δούμε καθαρό τα θέματα που έχουν προκύψει μακριά από προκαταλήψεις ή φωνές που προσπαθούν να μας καταστρατηγήσουν και να μας απομακρύνουν από τα πραγματικά προβλήματα αυτής της κοινωνίας.

listonplace

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...