[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Το έγκλημα επιτελέστηκε όπως το περιμέναμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ποτέ βουλευτές να συγκρουστούν ανοιχτά με την κομματική γραμμή. Ο κοινοβουλευτισμός και η κοινωνία των πολιτών, είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Η συμμορία της Βουλής με τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Καρατζαφέρηδες, Βενιζέλους και τους λοιπούς παρατρεχάμενους δεν πρόκειται να εναντιωθεί στον εαυτό της. Αντιθέτως θα παρουσιάζεται ες αεί, ως ο θεματοφύλακας της πατρίδας και της δημοκρατίας.

Η επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τρόπο πραξικοπηματικό καταστρέφει την ίδια την ζωή των ανθρώπων αυτής της χώρας, ποδοπατάει την υπερηφάνεια ενός λαού παρόλο που ξέρουν ότι δεν έχουν την νομιμοποίηση της κοινωνίας. Έχουμε τον τρόπο να ρίξουμε αυτό το άθλιο καθεστώς. Ας κάνουμε στάση πληρωμών προς το δημόσιο ΟΛΟΙ! Ας μην πληρώσουμε καμία εισφορά στην εφορία, ας σταματήσουμε να πληρώνουμε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ. Μπορούμε να κινητοποιηθούμε με πολλούς τρόπους.

Η δημοκρατία που επικαλούνται οι “σοσιαλιστικές” μαριονέτες δεν χωράει διαφωνίες, όπως αυτή του βουλευτή κ. Κουρουμπλή, όπου αμέσως μετά το “όχι” της ψηφοφορίας του, διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες από τον ΓΑΠ. Ανάθεμα κι αν διάβασε κανείς το τι λέει το μεσοπρόθεσμο.



Είναι καθαρά θέμα χρόνου να πέσει η κυβέρνηση. Ο Φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο πλέον. Γι’ αυτό και η λυσσαλέα επίθεση για την εκκαθάριση της πλατείας χθες, όλη μέρα. Όπως έλεγε και ο Νίτσε, το τερατώδες κράτος λέει: «Εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός
». Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Οι προδότες θα πρέπει να ξέρουν, πως φτάνει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν. Δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό. Παραδίδουν την χώρα σε τοκογλύφους και τράπεζες, αγνοώντας προκλητικά την βούληση του λαού.

Η θέση μας είναι στην πλατεία. Δεν υπάρχει άλλο μέρος πια. Αυτά που βίωσα αυτές τις μέρες, κυρίως την επιστροφή της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης απέναντι στην μνημονιακή δημοκρατία, με κάνουν να αισιοδοξώ. Δεν έχει σημασία αν πέρασαν τα μέτρα, αλλά ότι μπολιάζεται η συνείδηση του κόσμου με τα αιτήματα για ελευθερία και δικαιοσύνη. Θα γίνουμε πιο απαιτητικοί και λιγότερο ελαστικοί ως πολίτες κι αυτό είναι ευλογία.

Μέσα στην Βουλή, βουλευτές πανηγύριζαν επειδή ο Αθανασιάδης έλεγε τελικά “ναι” κι έξω πολίτες έκλαιγαν από τα χημικά και μάτωναν από τις δυνάμεις καταστολής. Η Μέρκελ γέλαγε ανακουφισμένη και κάπου αλλού στην πλατεία Συντάγματος άνθρωποι χαμογελούσαν επειδή ήταν ακόμη ζωντανοί. Η αντίθεση των εικόνων δεν αφήνει περιθώριο, υπάρχουν 2 κόσμοι που συγκρούονται.

Γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα της νεότερης ιστορίας μας. Τα ονόματα των 155 προδοτών δεν θα τα ξεχάσουμε. Όταν η Εξουσία απειλείται αφήνει το προσωπείο της και επιτίθεται ανοιχτά στον “εσωτερικό εχθρό”, τον λαό. Είμαι περήφανος για τους συμπολίτες μου. Οι στιγμές ήταν ανατριχιαστικές. Εμείς θα τους ανατρέψουμε, είτε με κρεμάλες, είτε με στόλους ελικοπτέρων. Μόλις άρχισε η γιορτή.

«Εάν δεν έχεις τη δύναμη να θυσιαστείς, τουλάχιστον έχε το θάρρος να σωπαίνεις μπροστά σε αυτούς που θυσιάζονται» - Jose Marti

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Leave a reply