[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πήγασος: Κλείνει ΈΘΝΟΣ- ΗΜΕΡΗΣΙΑ και νοικιάζει το GOAL!
Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σοβαρές εξελίξεις που θα επηρεάσουν συνολικά τον χώρο των ΜΜΕ δρομολογεί η απόφαση του Φώτη Μπόμπολα να αναδιαρθρώσει πλήρως τα έντυπα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης κάλεσε το μεσημέρι στο γραφείο του τους διευθυντές του Έθνους, της Ημερησίας και του GOAL και τους ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του "Πήγασος" να κλείσει το ημερήσιο φύλλο της Ημερησίας και να μείνει μόνο το φύλλο του Σαββάτου, να νοικιάσει τον τίτλο της εφημερίδας Gοal στον επιχειρηματία Μ. Ανδρουλιδάκη και ταυτόχρονα ότι θα κλείσει το Έθνος και το 'Εθνος της Κυριακής το οποίο και θα ανοίξει στην λογική του Ελευθερου Τύπου.

Δήλωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που θέλουν να συνεργαστούν με τη νέα ιδιοκτησία του GOAL-και τους εργασιακούς όρους που θα υποδείξει μπορούν να συνεχίσουν και εαν οχι, θα αποζημιωθούν απο τον Πήγασο. Η επανέκδοση του Εθνους και Έθνος της Κυριακής θα γίνει σε μηδενική βάση και όσοι επαναπροσληφθούν θα εργάζονται πλέον με διαφορετικές αμοιβές.

Η απόφαση αυτή του Φώτη Μπόμπολα δημιουργεί μια σειρά απο τεχνικά ζητήματα, κυρίως με ποιόν τρόπο θα διασφαλίσουν οι τράπεζες τα δάνεια που έχουν δώσει στην εταιρεία Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες φαίνεται οτι έχει βρεθεί ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Σε καθε περίπτωση παντως το πείραμα αυτό είναι προφανές οτι δρομολογεί τεραστιες εξελίξεις στην βιομηχανια των ελληνικών ΜΜΕ, ανατρέποντας πλήρως τις εργασιακές σχέσεις.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...