[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΔΕΘ:Ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις ανάμεσα σε κλούβες, κιγκλιδώματα, αντλίες & αστυνομικούς σε κάθε γωνιά!
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με αφορμή την 76η ΔΕΘ, εν μέσω πρωτοφανούς αστυνόμευσης, με τους Αγανακτισμένους να έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν το «παρών» στα τρία σημεία προσυγκέντρωσης που έχουν καθορίσει (Λευκός Πύργος, Βασ. Γεωργίου και έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου).

Καθώς πλησιάζει η ώρα για την καθιερωμένη πρωθυπουργική ομιλία στους παραγωγικούς φορείς της πόλης (στις 8 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης") εντείνονται και τα αστυνομικά μέτρα στο κέντρο και ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το χώρο της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου, τα οποία είναι πρωτοφανή: είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει γίνει ποτέ στη ΔΕΘ, με σχεδόν 6.000 αστυνομικούς να φρουρούν κάθε γωνιά του κέντρου.

Ήδη, έχει στηθεί στην οδό Μ. Ανδρόνικου -από το ύψος της πλατείας της ΧΑΝΘ- και στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου (στη διασταύρωση με τη Μ. Αλεξάνδρου) ο μεταλλικός φράχτης που ήρθε από την Αθήνα για να ενισχύσει στο μέγιστο τα μέτρα ασφαλείας.

Εκτός από τον φράχτη, που το καλοκαίρι είχε χρησιμοποιηθεί στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο «Αίας», η αντλία ρίψης νερού που αποκτήθηκε τα τελευταία χρόνια από την Αστυνομία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις γενικευμένων επεισοδίων.

Επίσης, κλούβες και κιγκλιδώματα έχουν στηθεί περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου «Ι.Βελλίδης», το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό» νωρίτερα οι αστυνομικοί, όπως και τους γύρω χώρους. Όποιος θέλει να προσεγγίσει το Βελλίδειο θα πρέπει, εκτός της πρόσκλησης, να φέρει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΔΕΘ:Ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις ανάμεσα σε κλούβες, κιγκλιδώματα, αντλίες & αστυνομικούς σε κάθε γωνιά!"

Leave a reply