[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αίτημα πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ο Πανιώνιος
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Για ανεξόφλητη δόση από τη μετεγγραφή Μάκου


Η αντιπαλότητα και η έχθρα των τελευταίων χρόνων ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑΕΚ, αποτυπώνεται ανάγλυφα με τη σημερινή ενέργεια της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ να καταθέσει αίτημα πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο. Έξι μέρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, με αφορμή ανεξόφλητη επιταγή ύψους 165.000 ευρώ, από την προπέρσινη μετεγγραφή του Γρηγόρη Μάκου. Η επιταγή είναι ληξιπρόθεσμη από τις 15 Αυγούστου.


Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν και διαβεβαιώνουν ότι θα πληρώσουν το συντομότερο την επιταγή, ώστε να αποπληρωθεί οριστικά το κόστος μετεγγραφής του Μάκου. Από εκεί και πέρα, στην κιτρινόμαυρη διοίκηση τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με καμία κίνηση του Πανιωνίου.

Πάντως σίγουρα μόνο τιμητική δεν είναι αυτή η εξέλιξη για την ΑΕΚ, η οποία έδωσε το δικαίωμα να διασύρεται και να οδηγείται στα δικαστήρια από τους αντιπάλους της.

Και φυσικά, με αυτόν τον τρόπο το ήδη δυναμιτισμένο κλίμα φουντώνει περισσότερο. Η υποδοχή που δέχεται από τους φίλους του Πανιωνίου η ΑΕΚ δεν είναι ποτέ η καλύτερη, αλλά την Κυριακή ίσως βρεθεί μπροστά σε νέα επίπεδα επιθετικότητας.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αίτημα πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ο Πανιώνιος"

Leave a reply