[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΑΕΚ-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-3
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Εκτός Γιουρόπα Λιγκ και μαθηματικά έμεινε απόψε η ΑΕΚ.
Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου σε αγώνα για την 4η ημέρα στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης που έγινε στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε 3-1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και μαθηματικά «αποχαιρέτισε» τις όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση.

Το γκολ της Ένωσης, η οποία την 1η Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει την 'Αντερλεχτ, σημείωσε με πέναλτι ο Λεονάρντο στο 60`, ενώ για τη Λοκομοτίβ (ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση) σκόραραν οι Γκλουσάκοφ (50`), Μαϊκόν (72`) και Ιγκνατίεφ (80`).
Οι Μοσχοβίτες, φάνηκαν να... πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο (21` σουτ Σίσκιν απέκρουσε ο Αραμπατζής), βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στις αρχές της επανάληψης.

Στο 50ο λεπτό, ο Γκλουσάκοφ παρά την πίεση του Γεωργέα, κατάφερε από κοντά με ψύχραιμο πλασέ να παραβιάσει την εστία του Αραμπατζή, δίνοντας προβάδισμα στη Λοκομοτίβ (0-1).
Η ΑΕΚ αντέδρασε 10 λεπτά αργότερα, όταν ο Λεονάρντο που είχε μπει ως αλλαγή στο 46`, ανατράπηκε από τον Σίσκιν με αποτέλεσμα ο σκοτσέζος διαιτητής, Κόλουμ, να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Ο Βραζιλιάνος από την άσπρη βούλα κέρδισε τον συμπατριώτη του, Γκιγιέρμε, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει και να αναπτερώνει τις ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα.
Το όνειρο έγινε εφιάλτης πολύ γρήγορα από μια απίστευτη γκέλα του Αραμπατζή.
Στην προσπάθειά του να ντριμπλάρει (χωρίς λόγο) τον Μαϊκόν, ο τελευταίος έβαλε το πόδι του στην μπάλα, τόσο ώστε αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του Έλληνα γκολκίπερ, δίνοντας στη Λοκομοτίβ εκ νέου προβάδισμα στο σκορ (1-2).
Ο "εφιάλτης" ολοκληρώθηκε στο 80` όταν ο Ιγκνατίεφ παραβίασε για την τρίτη φορά την εστία του Αραμπατζή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 υπέρ της Λοκομοτίβ.


Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία) Κίτρινες κάρτες: Μάκος - Σίσκιν

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Γεωργέας, Χέλγκασον (46` Κοντοέ), Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Γκέντσογλου, Μπερνς (46` Λεονάρντο), Κάρλος, Σιαλμάς (69` Γκερέιρο), Μπέλεκ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ (Ζοσέ Κουσέιρο): Γκιγιέρμε, Μπούρλακ, Ιλιτς, Ντούριτσα, Σίσκιν, Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ιμπρισιτς (81` Σίτσεφ), Ιγκνατίεφ (81` Νουρόφ), Τορμπίνσκι (61` Μαϊκόν), Ομπίνα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΑΕΚ-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-3"

Leave a reply