[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ενα απόλυτο χάος αυτή τη στιγμή. Και αυτοί που το δημιούργησαν έχουν σίγουρα τις λύσεις ήδη έτοιμες.

Προσέξτε όμως εμείς δεν είμαστε μέσα στα παιχνίδια. ΚΑΝΕΝΟΣ.

Ας αναλογιστούμε όλα αυτά που συμβαίνουν με τη λογική και το ένστικτο. Ναι χρειάζονται και τα δύο αυτή τη στιγμή. Η λογική για να μας φρενάρει από όποιον θέλει να μας παρασύρει ύπουλα και το ένστικτο για να κρατιόμαστε ξύπνιοι και σε ετοιμότητα.

Στις πλάτες μας αυτή τη στιγμή παίζεται ένα άθλιο παιχνίδι. Οχι πως είναι η πρώτη φορά βέβαια. Και τώρα που το σκέφτομαι σε όλη τη νεώτερη ιστορία μας, πότε αλήθεια δεν παίχτηκε ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες μας?...

Ολες τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας δεν τις έγραψαν οι ξενόφερτοι κυβερνήτες , τις έγραψε ο απλός λαός. Με τις μάχες του, τις θυσίες του, την αγάπη του για την πατρίδα.

Ναι μέσα σ΄αυτό το λαό υπήρξαν και υπάρχουν αναγκαστικά Εφιάλτες. Και θα υπάρχουν πάντα. Οπως υπήρξαν και οι συνεργάτες , οι δοσίλογοι, οι προδότες, οι ξεπουλημένοι.

Ναι μετά τη μεταπολίτευση ο ελληνικός λαός μέθυσε και ξέφτισε. Χωμένος βαθειά μέσα στα γρανάζια ενός παρασιτικού και ανθελληνικού κράτους. Εχασε ιδανικά, αξίες, όνειρα και στόχους. Αλλοιώθηκε. Εγινε ένα κακό και φτηνιάρικο αντίγραφο εκείνου που κάποτε υπήρξε.

Αλλά αυτό απέχει πολύ από τον είσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Απέχει πολύ από το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ. Απέχει πολύ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού μπορεί να έσφαλε, να παρασύρθηκε στο εύκολο, το ευκαιριακό. Μπορεί να φέρθηκε μικροπολιτικά και συμφεροντολογικά σε πλείστες περιπτώσεις αλλά όχι δεν ξεπούλησε και δεν έφαγε δις . Δεν έκανε συμφωνίες με τοκογλύφους και δεν έχει λόγο στις συναλλαγές μεταξύ των μεγάλων αρπακτικών.

Ψυχραιμία λοιπόν για να δούμε τι σκοπούς έχουν και πως θα αντιμετωπίσουμε τις πολύ σοβαρές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Το σίγουρα είναι πως δεν είμαστε τα κορόΪδα και οι ξεφτίλες που τόσο θρασύτατα μας ονομάζουν οι ίδιοι οι εκλεγμένοι άρχοντες και μας διασύρουν χωρίς καμιά ενοχή στα διεθνή σαλόνια τους.

Φτάνει πια.

Πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως είμαστε ένας λαός ικανός και διατεθειμένος να βγει έξω από το βούρκο μας έστειλαν.

Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε.

vasiliskos2

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ."

Leave a reply