[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πολιτικό σύστημα για να διασωθεί προτείνει κυβέρνηση "αχυρανθρώπων"
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Ο εκβιασμός των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων είναι σαφής. Θέλουν μία κυβέρνηση επίπλαστης πλειοψηφίας και ερήμην του Ελληνικού λαού αποδοχή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου.

Η σύνθεση της παρούσας βουλής απέχει πολύ απ' το συσχετισμό πολιτικών δυνάμεων που θα προκύψουν μετά από εκλογές. Η σημερινή βουλή δεν νομιμοποιείται να ψηφίσει ναι στην ούτως ή άλλως άγνωστη δανειακή σύμβαση δεσμεύοντας την οποιαδήποτε κυβέρνηση θα βγάλει η κάλπη.

Η συμπαιγνία του σάπιου πολιτικού μας συστήματος είναι πρόδηλη και πασιφανής.
Μας απειλούν με δήθεν χρεοκοπία και έξοδο απ' το ευρώ. Κανένας όμως δεν ρώτησε τους Έλληνες αν συμφωνούν με την πληρωμή των ληστρικών, τοκογλυφικών και παράνομων δανείων που πήραν ερήμην του λαού οι πολιτικάντηδες. Κανένας δεν ρώτησε τους Έλληνες αν θέλουν το ευρώ ή θέλουν επιστροφή στη δραχμή. Όλοι χωρίς ντροπή προεξοφλούν την θέληση του Ελληνικού λαού και δεν του δίνουν το δικαίωμα να εκφράσει την βούλησή του με εκλογές εγκλωβίζοντάς τον σε μια δανειακή σύμβαση που ακόμη και οι ίδιοι οι ευρωπαίοι δεν έχουν συγκεκριμενοποιήσει.

Πάντα όμως στην δημοκρατία τον τελευταίο και αποφασιστικό λόγο τον έχει ο λαός. Οι εκλογές δεν μπορούν πλέον να αποκλειστούν και σίγουρα μετά απ' αυτές τα όσα ψηφίζει το σάπιο πολιτικό σύστημα ερήμην του δεν θα έχουν καμία ισχύ.
Η μοναδική διέξοδος-απάντηση στους εκβιασμούς είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Κλεισθένης.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πολιτικό σύστημα για να διασωθεί προτείνει κυβέρνηση "αχυρανθρώπων""

Leave a reply