[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Επικίνδυνος πολιτικός τυχοδιωκτισμός
Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Η απόφαση του επικίνδυνου για τη χώρα εκτελούντος πλέον χρέη υπηρεσιακού πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου να θέσει στον ελληνικό λαό, μέσω δημοψηφίσματος, το ερώτημα εάν εγκρίνει ή όχι τη νέα δανειακή σύμβαση αποτελεί το «κύκνειο άσμα», ενός πολιτικού, ο οποίος θα μείνει στην Ιστορία για το απίστευτο «επίτευγμά» του να καταστρέψει ολοσχερώς την οικονομία μιας χώρας σε μόλις δύο χρόνια.

Ο Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε προετοιμάσει με μυστικές συνεννοήσεις ένα πλήρες σχέδιο υποδούλωσης της χώρας στους απάνθρωπους και ανελέητους πιστωτές του ΔΝΤ.

Όταν ήλθε στην εξουσία, έθεσε σταδιακά σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό, προχωρώντας σε ενέργειες που στρέφονταν ευθέως κατά των οικονομικών συμφερόντων της χώρας και των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

Μέσα σε 6 μήνες ο Παπανδρέου κατόρθωσε να θέσει την Ελλάδα εκτός αγορών και να προετοιμάσει παρασκηνιακά την υπογραφή της πρώτης επαχθούς δανειακής σύμβασης των 110 δισ. ευρω και του καταστροφικού Μνημονίου, που υποθήκευσαν την εθνική κυριαρχία και οδήγησαν την ελληνική οικονομία σε μόνιμη αιμορραγία.

Για όλα αυτά τα αίσχη, ο κ. Παπανδρέου δεν υπολόγισε ούτε λεπτό τον ελληνικό λαό. Ούτε καν τη Βουλή, αφού η πρώτη δανειακή σύμβαση δεν εισήχθη ποτέ για ψήφιση από το Κοινοβούλιο.

Και έρχεται τώρα, αφού εν των μεταξύ κατέστρεψε ολοσχερώς τη χώρα, να θέσει στο λαό ένα ερώτημα που έχει πλέον σκόπιμα, χροιά εκβιασμού.

Όμως, η ώρα που επέλεξε για το δημοψήφισμα είναι, πλέον, ακατάλληλη. Η χώρα δε χρειάζεται, δεν πρέπει να φτάσει σ’ αυτό το δημοψήφισμα.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ο Παπανδρέου και οι συν αυτώ να φύγουν, μια για πάντα, από το προσκήνιο.

Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εκλογές.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Επικίνδυνος πολιτικός τυχοδιωκτισμός"

Leave a reply