[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Χωρίς Βιεϊρίνια στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Τότεναμ στο Λονδίνο (Τετάρτη, 22:05) για την πέμπτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, στο ματς με την Κέρκυρα το Σάββατο και θα λείψει από τους αγώνες για δέκα περίπου μέρες, χάνοντας μεταξύ άλλων το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας του.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει και ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε να προπονείται κανονικά, όμως ήδη μία φορά έχει πάθει υποτροπή και ο Μπόλονι δεν θέλει να ρισκάρει δεύτερο τραυματισμό. Αντίθετα, στην αποστολή κλήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κέρκυρα για να προφυλαχθεί, καθώς στη διάρκεια της περασμένης βδομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στον πλάγιο μηριαίο, όμως κρίθηκε έτοιμος να παίξει στο Λονδίνο.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Χωρίς Βιεϊρίνια στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ"

Leave a reply