[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η πρώτη φωτογραφία του Σαϊφ Καντάφι μετά τη σύλληψή του
Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Φωτογραφία που εμφανίζει τον Σάιφ αλ- Ισλάμ Καντάφι καθισμένο σε έναν καναπέ με τα δάκτυλά του τυλιγμένα με επιδέσμους και τα πόδια του καλυμμένα με κουβέρτα, μετέδωσαν αραβικά δίκτυα, υποστηρίζοντας ότι είναι η πρώτη μετά τη σύλληψή του.

Η πρώτη φωτογραφία του Σαϊφ Καντάφι μετά τη σύλληψή του

Ανταποκριτής του Reuters μετέδωσε ότι ένας άνδρας ο οποίος φαίνεται να είναι ο Σάιφ αλ μεταφέρθηκε από Λίβυους μαχητές στην πόλη Ζιντάν.

Ο άνδρας, που φέρεται ότι είναι ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, φορούσε παραδοσιακά ρούχα και είχε ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπό του. Παρά τη μακριά μαύρη γενειάδα του, τα γενικά χαρακτηριστικά του καθώς και τα γυαλιά χωρίς σκελετό δείχνουν ότι πρόκειται για τον Σάιφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο πρόσθεσε ότι ο αντίχειρας, ο δείκτης και ένα άλλο δάχτυλο του άνδρα ήταν τυλιγμένα με επιδέσμους.

Την ίδια ώρα, η τηλεόραση Free Libya μετέδωσε μία φωτογραφία που δείχνει τον Σάιφ αλ- Ισλάμ να κάθεται σε έναν καναπέ, να έχει τα δάκτυλά του τυλιγμένα με επιδέσμους και τα πόδια του καλυμμένα με μία κουβέρτα.

Εκατοντάδες οργισμένοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Ζιντάν, εμποδίζοντας τη μεταφορά του Σάιφ αλ- Ισλάμ και των σωματοφυλάκων του.

Στο μεταξύ, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) ανέφερε ότι προσπαθεί να λάβει μία επίσημη επιβεβαίωση για τη σύλληψη του γιου του Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ.

"Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι επιβεβαιώνεται η σύλληψη" δήλωσε ένας εκπρόσωπος του ΔΠΔ, σημειώνοντας ότι προς το παρόν "το δικαστήριο δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει τη σύλληψη".

"Είμαστε σε επαφή με το λιβυκό υπουργείο Δικαιοσύνης για να διασφαλίσουμε ότι οποιαδήποτε λύση σχετικά με τη σύλληψη του Σάιφ αλ- Ισλάμ θα γίνει σύμφωνα με το νόμο" ανέφερε η εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα του ΔΠΔ, Φλόρενς Ολάρα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η πρώτη φωτογραφία του Σαϊφ Καντάφι μετά τη σύλληψή του"

Leave a reply