[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την “αποστασία” στη “διαπλοκή”…
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Η πολιτική ανατριχίλα που προκαλεί και μόνο η αναφορά στην έννοια της «αποστασίας», υπήρξε η κεντρική στρατηγική του Μεγάρου Μαξίμου, για να αμβλύνει τις αρνητικές για τον Γιώργο Παπανδρέου εντυπώσεις, και να εξασφαλίσει τουλάχιστον, ότι ο Πρωθυπουργός θα προσερχόταν στην αποψινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη θεσμική ιδιότητά του.

Την παραπάνω καταγγελτική ρητορική, η οποία απευθύνεται στο «μαλακό υπογάστριο» της λεγόμενης «Δημοκρατικής Παράταξης», φρόντισαν εγκαίρως να ανατροφοδοτήσουν υπουργοί και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ωστόσο, που προσέλαβε χαρακτηριστικά γνωρίσματα θρίλερ, καθώς εξελίχτηκε και πάλι σε πολύωρη πολιτική δοκιμασία για τους υπουργούς της Κυβέρνησης, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη ρητορική του ένα βήμα παραπέρα. Και προσδιόρισε τα συμφέΣύνδεσμοςροντα που θίγονται κυρίως από το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, δηλαδή τις τράπεζες, ως την «αόρατη απειλή» που βρίσκεται πίσω από την, κατά το Μέγαρο Μαξίμου, συνωμοσία αποστασίας και ανατροπής του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται στις προθέσεις του η προοπτική να υποχωρήσει, και να κάνει πίσω από την υλοποίηση των πολιτικών πρωτοβουλιών, τις οποίες ανακοίνωσε χθες. Δηλαδή, την εξασφάλιση ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, και μετά από περίπου τρεις μήνες, τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Από την “αποστασία” στη “διαπλοκή”…"

Leave a reply