[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αγγελωτός σταυρός
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

του Ραδιολογου





Η αντικατάσταση κάθε τι Ελληνικού με κομματική συνείδηση στον Ελληνικό χώρο βοηθάει άριστα να μεγαλώνουν οι παρωπίδες και οι ωτοασπίδες για να μην ακούμε και να μην βλέπουμε γύρω μας τις αλήθειες που λένε οι εξουσιαστές και οι εντόπιοι πουλημένοι παρατρεχάμενοι γλείφοντας το κόκκαλο που τους πετάνε. Η φράου Αγγέλα τα είπε στο συνέδριο του κόμματός της καθαρά : «Τα ιρλανδικά προβλήματα είναι σλοβακικά προβλήματα, τα ελληνικά προβλήματα είναι ολλανδικά προβλήματα και τα ισπανικά προβλήματα είναι δικό μας πρόβλημα. Η ευθύνη μας δεν τελειώνει στα σύνορά μας».

Ακριβώς όπως και του προγόνου σου με τον αγκυλωτό σταυρό που έσπρωχνε το Τρίτο Ράιχ πέρα από τα σύνορά σας. Προσέξτε και μια λεπτομέρεια: Η γραμμή που θα ακολουθήσει η γερμανική ηγεσία ως προς τη σύγκλιση της οικονομικής πολιτικής στην Ευρώπη αποδίδεται στο κείμενο που ετοίμασε το κυβερνών κόμμα της χώρας και τιτλοφορείται «Δυνατή Ευρώπη: ένα ευοίωνο μέλλον για τη Γερμανία». Αν αντικαταστήσουμε την κρυμμένη αλήθεια για το ευοίωνο μέλλον της Γερμανίας θα δούμε πως η δυνατή Ευρώπη θα αντικατασταθεί από την υποδουλωμένη Ευρώπη.

Οι πρακτικές ξεκίνησαν από την ίδια την χώρα της φράου Αγγελωτής που οραματίζεται αυτή την μέρα, διότι η καταναγκαστική εργασία είναι η δουλεία που επέστρεψε έπειτα από δύο αιώνες στην Ευρώπη. Το δουλεμπόριο εκτείνεται, παγιδεύει άτομα και η εκμετάλλευση της φτηνής εργατικής δύναμης στην οικοδομή, στη γεωργία, στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι ανηλεής στη Γερμανία. Μερικά από τα στοιχεία που αποκάλυψε η Ζεχρά Αγιλντίζ, από την Ομοσπονδία Μεταναστριών Γερμανίας, δείχνουν τα σχέδια της φράου και των κολαούζων της τύπου Σαρκοζί. Σήμερα υπάρχουν 1.000.000 διαθέσιμοι μετανάστες στα Γραφεία Ενοικίασης Εργαζομένων που δουλεύουν και αμείβονται με 1 ευρώ τη μέρα! Οι επιχειρήσεις καταφεύγουν στα συγκεκριμένα Γραφεία ώστε να ρίξουν το κόστος. Ο τρόπος λειτουργίας των συγκεκριμένων γραφείων θεσμοθετήθηκε διά νόμου το 2005, που ψηφίστηκε από Σοσιαλιστές και Πράσινους.

Το πείραμα ξεκίνησε με την ένωση των δυο Γερμανιών και οι ομογάλακτοι ήταν τα πρώτα πειραματόζωα. Με την επιτυχία αυτή στο τσεπάκι συνεχίζουν αφού χρησιμοποιήθηκαν οι Ανατολικογερμανοί, σήμερα τους διαδέχονται οι μετανάστες. Καταπατούνται τα δικαιώματα της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Εργατικής νομοθεσίας, ώστε να παρθούν πίσω όλα τα εργασιακά τους κεκτημένα.

Η διαφορά με τα μυδραλιοβόλα που έστηναν οι πρόγονοι της Αγγελωτής είναι πως τώρα οι μετανάστες στα Γραφεία Ενοικίασης εργαζομένων εργάζονται 1-2 εβδομάδες υπέρ του εργοδότη χωρίς αμοιβή, με την υπόσχεση να αποκτήσουν νόμιμη εργασία. Εξ αυτών 2 στους 10 "κερδίζουν" τη δουλειά, ενώ τα Συνδικάτα αδυνατούν να επέμβουν. Οι 8 που θα μένουν εκτός θα οδηγούνται σε άλλου είδους κρεματόρια.

Το ευοίωνο μέλλον της Γερμανίας μέσω της υποδουλωμένης Ευρώπης ξεκίνησε διότι, όπως είπε η Αγγελωτή στο συνέδριο της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης CDU, τα σχέδιά τους έχουν και δυο βασικούς άξονες. Ο πρώτος είναι η ενίσχυση του κοινού νομίσματος (μέχρι να νοσταλγήσουν το μάρκο) και ο δεύτερος και σημαντικός πως κάθε μέλος της Ένωσης θα πρέπει να τηρεί απαρέγκλιτα τους (νέους) κανόνες και εφόσον τους παραβιάζει θα πρέπει να τιμωρείται αυστηρά και να αντιμετωπίζει ακόμα και την ποινή τις «υποχρεωτικής εξόδου» από το κοινό νόμισμα και εν γένει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτά τα «ωραία» στηρίζουν οι αχυράνθρωποι της Αγγελωτής παρέας και στην Ελλάδα κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα της κομματικής «δημοκρατικής» ταυτότητας τους. Την στιγμή που αυτό το ασκέρι των νέων κατακτητών βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του, στην Ελλάδα όλοι παλεύουν για την επικράτηση των κομμάτων τους σε όλους τους χώρους, από τα πανεπιστήμια μέχρι τους εναπομείναντες χώρους δουλειάς. Η Αγγελωτή παρέα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση γιατί δεν έχει να αντιμετωπίσει τίποτε στο διάβα της για την τελική υποδούλωση.

Τα χρόνια άλλαξαν και οι σιδερόφραχτες στρατιές αντικαταστάθηκαν από κοστουμάτους οικονομικούς παράγοντες ξένους και ντόπιους. Έτσι δεν θα έχουμε και την ικανοποίηση να ρίξουμε καμιά τουφεκιά με κανένα λιανοτούφεκο για να μην πάμε ατουφέκιστοι. Πώς να πυροβολήσεις το νούμερο στο κομπιούτερ; Δεν γίνεται αφού χαμογελάς ακόμα στον κάθε πολιτικάντη που ανερυθρίαστα αυτοαποκαλείται πατριώτης και τρέχεις να στηρίξεις το χρώμα που εκπροσωπεί κομματικά.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αγγελωτός σταυρός"

Leave a reply