[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ανίκανοι και σκάρτοι...
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Του Γιάννη Τριάντη




Π
τωχή πλην αξιοπρεπής; Χρεωκοπημένη πλην τίμια; Οχι βέβαια. Ολοι τη λοιδορούν και τη χλευάζουν, την απαξιώνουν και την αποφεύγουν. Λένε Ελλάδα και αποστρέφουν το βλέμμα.

Αναπαράγουν προπαγανδιστικές συκοφαντίες -αλλά και υπαρκτά παθογενή- και πυροβολούν. Ακόμη χειρότερα:...
υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στις συναλλαγές τους με το εξωτερικό. Οι ξένοι ζητούν γραπτές εγγυήσεις με ρήτρες. Αλλοι ακυρώνουν παραγγελίες, παρ' ότι οι ελληνικές εταιρείες, με τις οποίες έχουν πάρε-δώσε, είναι άψογες απέναντί τους. Απλώς οι ξένοι φοβούνται ότι δεν θα είναι συνεπείς οι Ελληνες στο... μέλλον.
Ζοφερή κατάσταση, για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά ο Γ. Παπανδρέου και η χορωδία του. Ξεκίνησαν με συκοφαντίες για τους τεμπέληδες Ελληνες. Συνέχισαν μιλώντας για διεφθαρμένους, λες και η διαφθορά βρίσκεται στο DNA των Ελλήνων ή άλλων λαών και δεν είναι κυρίως αποτέλεσμα του ανάπηρου κράτους και των άρρωστων υπηρεσιών του, που οδηγούν τον κόσμο στον πλάγιο δρόμο -με φακελάκια και τα συναφή. Και ολοκλήρωσαν το εγκληματικό έργο τους κάνοντας διαρροές εντυπώσεων για ποικίλα στραβά - τόσοι γιατροί φοροφυγάδες, τόσες υπερωρίες στον ΟΣΕ, τόσοι νεκροί που παίρνουν ακόμη σύνταξη. Υπαρκτά, όλα αυτά. Εργα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που έστησαν ένα γελοίο κράτος και συντήρησαν επί χρόνια έναν ερειπιώνα...
Αντί, λοιπόν, να ξεκαθαρίσουν αμέσως το πνιγηρό πεδίο και να δείξουν στο εσωτερικό αλλά και στους Ευρωπαίους ότι εδώ κάτι πάει να γίνει, έβγαιναν στα μπαλκόνια της Τι Βι και... διαφήμιζαν τα ελκώδη, τα δυσάρεστα. Τις δικές τους παραλείψεις, τη δική τους ανοχή στην ανομία, τη δική τους εγκληματική συμπεριφορά κατά το παρελθόν! Λαϊκιστές του κερατά, ανίκανοι και σκάρτοι, από τότε που ήταν αντιπολίτευση μέχρι την τελευταία ημέρα της παντοκρατορίας τους. Η οποία κατέρρευσε -έστω και αν τα 2/3 της κυβέρνησης είναι δικά τους- μέσα στη χλεύη και τη θυμηδία... Κι άντε τώρα να θυμηθείς ορισμένους της διανόησης και του στοχασμού που είχαν στα ώπα ώπα τον Γ. Παπανδρέου, μιλώντας για τον... «ήπιο λαϊκισμό» του!

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ανίκανοι και σκάρτοι..."

Leave a reply