[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φοβούνται ότι θα τους εξαπατήσει ο ΓΑΠ
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Δραματικό αναμένεται το επόμενο 24ωρο ενόψη της ψηφοφορίας που θα γινει τα μεσάνυχτα στην Βουλή για την παροχη ψηφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πολλοί βουλευτες του ΠΑΣΟΚ αλλα και κορυφαίοι υπουργοί εκφραζουν πλέον ανοικτα τον φόβο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να τους εξαπατήσει προκειμένου να υφαρπάξει την θετική τους ψήφο και δεν αποκλείουν απρόσμενες εξελίξεις. Οι παρεμβάσεις της Αννας Διαμαντοπούλου, της Βάσως Παπανδρέου και του Δημήτρη Λιντζέρη είναι ενδεικτικές της αγωνίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του περι συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Στη δημιουργία αυτού του κλίματος συνέβαλε και η σκληρή τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρα πριν την αποχώρηση της Νεας Δημοκρατίας από την συζήτηση στην Βουλή ο οποίος κατήγγειλε τον πρωθυπουργό ότι με την στάση του επιχείρησε να υφαρπάξει το «ναι» της ΝΔ. Απόψε το βραδυ εχουν προγραμματιστεί συναντήσεις βουλευτών που δεν κρύβουν την αγωνία τους για την τύχη της δανειακής σύμβασης από την οποία εξαρτάται άμεσα η εκταμίευση της 6ης δόσης. Αυριο αναμένονται και νέες τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα δώσουν το στίγμα της στάσης τους στην ψηφοφορία.Η πιθανότητα πλέον να πέσει αύριο η κυβέρνηση και να προκηρυχθούν εκλογές είναι μεγάλη.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φοβούνται ότι θα τους εξαπατήσει ο ΓΑΠ"

Leave a reply