[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν 1-1 (VIDEO)
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Τα γκολ των Βιεϊρίνια και Βαλντές διαμόρφωσαν το 1-1 της Τούμπας που στέλνει τον αήττητο ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League ως πρώτο του ομίλου του. Στην επόμενη φάση και οι Ρώσοι, οι οποίοι από το 14' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Ριζικόβ.




Η εικόνα του αγώνα:

Με εισιτήριο first class θα ταξιδέψει στη Νιόν (για την κλήρωση της Παρασκευής, 14:00) ο ΠΑΟΚ χάρις την πιο γλυκιά ισοπαλία επί της Ρούμπιν Καζάν.

Ο Δικέφαλος έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να παραμείνει στο ρετιρέ του Ομίλου του αναζητώντας μια πιο ευνοϊκή κλήρωση άφησε ωστόσο παραπονεμένους τους φίλους του και απογοητευμένους τους οπαδούς της Τότεναμ αφού θα μπορούσε με βάση την εξέλιξη του αγώνα να φύγει νικητής από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.



Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έπαιξε με τη φωτιά (βλέπε 2η θέση) η αλήθεια είναι αφού θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη νίκη από νωρίς και να μην περιμένει να ακούσει το σφύριγμα της λήξης από τον Ιταλό ρέφερι.

Η νίκη άλλωστε του "έκλεισε" το μάτι μόλις στο 12ο λεπτό όταν ο Γεωργιάδης με ένα εκπληκτικό σλάλομ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι αλλά και την αποβολή του Ριζικόβ. Το εύστοχο χτύπημα του Βιειρίνια έβαλε την ελληνική ομάδα σε θέση οδηγού και το μέλλον διαγραφόταν ιδανικό για τους έχοντες αριθμητικό αποτέλεσμα παίκτες του ΠΑΟΚ.

Λίγο όμως η χαλάρωση, λίγο τα άσχημα τελειώματα των επιθετικών του, επέτρεψαν στην Ρούμπιν να ισοφαρίσει με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου χάρις το γκολ του Βαλντές και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η εστία του Γλύκου, του νεαρού τερματοφύλακα που εμπιστεύτηκε κι έβαλε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ ο Μπόλονι, δεν κινδύνευσε και το σκορ παρέμεινε στο 1-1 δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς και στις δυο ομάδες, την ίδια ώρα που οι "Πετεινοί" στο Δουβλίνο... έχαναν τη λαλιά τους.

Το κλειδί του αγώνα:

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ και η ταυτόχρονη απώλεια ενός παίκτη από την Ρούμπιν έγειρε σημαντικά την πλάστιγγα προς την μεριά της ελληνικής ομάδας.

Ο MVP:

Τι άλλο να κάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης; Κέρδισε το πέναλτι, έβγαλε με κόκκινη τον Ριζικόβ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου στην αντίπαλη περιοχή.

Ο αδύναμος κρίκος:

Μια άνετη κυριαρχία στο παιχνίδι προσέφερε ο τερματοφύλακας της Ρούμπιν Καζάν με την ανατροπή του Γεωργιάδη και την αποβολή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο του αγώνα.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν 1-1 (VIDEO)"

Leave a reply