[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ταινία – πρόκληση για την Ελλάδα ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Δυσφημιστική ταινία κατά της Ελλάδας με θρασύ και προκλητικό σενάριο ετοιμάζει ο Τόντορ Πετρόφ, πρόεδρος της οργάνωσης “Παγκόσμιο Μακεδνικό Κογκρέσο” και στενός φίλος του πρωθυπουργού των Σκοπίων Γκρούεφσκι.

Τίτλος της ταινίας “Η Άλλη Ελλάδα”. Ήρωας της είναι ένας Αμερικανοσκοπιανός πεζοναύτης, που μετατίθεται στις αμερικανικές δυνάμεις στο Κόσσοβο και πριν αναλάβει υπηρεσία έρχεται στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το σπίτι του πατέρα του στην Έδεσσα, από όπου «εκδιώχθηκε» βίαια το 1913 από τους Έλληνες. Στη συνέχεια ο πεζοναύτης συλλαμβάνεται και βασανίζεται στον … Κορυδαλλό, επειδή έχει στο στήθος του τατουάζ, την αμερικανική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας και περνάει τα πάνδεινα στην απολίτιστη Ελλάδα.

«Θέλουμε να κάνουμε μια ταινία για να αποδείξουμε τον φασιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας, σε όλο τον κόσμο» δηλώνει ο Πέτροφ και προσθέτει: «Πιστεύω πως μέσα από αυτήν την ταινία θα βοηθήσουμε σημαντικά την προσπάθεια της πατρίδας μας, στο αγώνα της κατά των απαιτήσεων της Ελλάδας να μην ονομάζεται «Μακεδονία».

Στο βίντεο το trailer της ταινίας
STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ταινία – πρόκληση για την Ελλάδα ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί"

Leave a reply