[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποιές επιλογές υπάρχουν;
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO


Στο κατώφλι του νέου αιώνα οι Έλληνες ούτε στην πιο νοσηρή φαντασία διεστραμμένων εγκεφάλων δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν για όλα αυτά που βιώνουν σήμερα τελειώνοντας το έτος 2011 και θα αντιμετωπίσουν το 2012.

Δεν γνωρίζουμε πλέον από πού θα έλθει το επόμενο κτύπημα. Προς ποια κατεύθυνση να δούμε για να διαγνώσουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο; Οι εξουσίες που διαφεντεύουν τον τόπο πολλαπλασιάσθηκαν και δεν έφθαναν οι ανίκανοι και διεφθαρμένοι εγχώριοι έχουμε και τους εισαγόμενους.

Επικεφαλής όλων η Μέρκελ που ζητά το κεφάλι του Έλληνα για να το αλλάξει. Η εξ ανατολικής Γερμανίας προερχόμενη και στερημένη από εκείνα τα διδάγματα που άλλαξαν τον κόσμο, την πολιτική φιλοσοφία του δίκαιου και συνετού κυβερνήτη, που έχει διδάξει ο Πλάτων και Αριστοτέλης και αντέγραψαν όλοι οι μετέπειτα φιλόσοφοι.

Έχοντας την μεζούρα των αριθμών όπως την επέβαλλαν οι τραπεζίτες που την στρατολόγησαν διαλύει ένα ιστορικό λαό αγνοώντας τουλάχιστον στοιχειωδώς την σύγχρονη ιστορία του τόπου, γιατί την αρχαία της είναι παντελώς άγνωστη.

Κάποιους από τους φιλέλληνες γερμανούς ας την ενημερώσει σε ποια χώματα ήλθε να περπατήσει με βοηθούς τους εγχώριους πρόθυμους ανθυπάτους.

Η πορεία αυτού του λαού δεν ήταν ποτέ εύκολη και ειρηνική. Τα εμπόδια και τα φράγματα ήταν για τον λαό αυτό καθημερινή υπόθεση. Η τεχνητή μεσαία τάξη των δημοσίων υπαλλήλων γνώριζε πολύ καλά πώς να υπηρετεί τους αφεντάδες της και να διευκολύνει τις ανομίες τους.

Οι Φούχτελ και Ράιχενμπάουμ ως τοποτηρητές της σύντομα θα καταλάβουν ότι εδώ είναι Βαλκάνια και τα δεδομένα δεν είναι ίδια με την πατρίδα τους.

Η τρόικα με επικεφαλής τον Πόλσεν αφού πέφτει από γκάφα σε γκάφα για τις όποιες προτάσεις κάνει θα αντιληφθεί ότι σε άλλους αποδέκτες πρέπει να απευθύνεται για εξυγιάνσεις και άλλα τέτοια κουραφέξαλα και όχι στον ταλαίπωρο Έλληνα.

Για τους ημέτερους ανθυπάτους δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο από αυτό που λέει η λαϊκή οργή, ότι θα εξαφανισθούν οριστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι δε πληρωμένες δημοσκοπήσεις όσο και αν προβάλλονται από τα εναπομείναντα μέσα πληροφόρησης δεν είναι σε θέση να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα. Οδεύουν για πολιτική εξαφάνιση αρχικά και στην συνέχεια θα δούμε, γιατί το πλιάτσικο είναι απίστευτης έκτασης.

Μένει λοιπόν ο λαός, η μάζα που εξαθλιώνεται καθημερινά και συνεχώς δέχεται απανωτά κτυπήματα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας του.

Ποια θα είναι η διαφορά που θα χωρίζει ένα "δεξιό" συνταξιούχο από ένα ¨αριστερό¨ όμοιο του ηλικιακά; Η αδυναμία πληρωμών των λογαριασμών και των δύο πλευρών, η εξοστρακισμός τους από το σύστημα υγείας και η περιθωριοποίηση τους σε όλες σχεδόν τις κοινωνικές παροχές.

Ποια θα είναι η διαφορά που θα χωρίζει έναν άνεργο "δεξιό" από έναν όμοιο του "αριστερό" στις λίστες της ανεργίας; Καμιά διαφορά δεν υπάρχει στην αγωνία και την αναζήτηση ενός μισθού υποτιμημένου για να συντηρήσει την οικογένειά του. Αν μάλιστα έχουν δανειοδοτηθεί για την αγορά κατοικίας η περίπτωση τους χρήζει προσοχής από τις οικογένειες τους μη τυχόν και αυτοκτονήσουν από την υπερβολική πίεση και ντροπή που αισθάνονται.

Ποια θα είναι η διαφορά των επιχειρηματιών εκείνων που σταματάει η προεξόφληση των επιταγών από τις τράπεζες ; Είτε μικρή είτε μεγαλύτερη η επιχείρηση τα αδιέξοδα είναι τα ίδια. Λουκέτο και απολύσεις. με αντίκτυπο απορρύθμιση της αγοράς.

Ποια είναι η διαφορά των μισθών των διαφόρων συμβούλων και των ανθυπάτων που "κυβερνούν" την χώρα ; Ελάχιστες έως καμία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι δαπάνες για όλο αυτό τον κόσμο της εξουσίας, που έχει ένα λαό υποταγμένο στην μιζέρια της απελπισίας και της φτώχειας.

Επιλογή ωστόσο έχουμε να κάνουμε, και μάλιστα σύντομα, πέρα από την αλληλεγγύη που σιγά - σιγά κινείται για την ανακούφιση προσωρινά κάποιων ευπαθών ομάδων, οι εκλογές που θα έλθουν σύντομα πρέπει να έχουν ένα στόχο. Εξαφάνιση της κλεπτοκρατίας.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποιές επιλογές υπάρχουν;"

Leave a reply