[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Χρυσοχοΐδης: «Mόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος ο Παπανδρέου»
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 Posted by STEVENIKO

Βόμβα μεγατόνων από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε να φύγει άμεσα από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίγοντας τις διαδικασίες διαδοχής ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τις ανοίξει ο ίδιος, μέσα από όσα προβλέπονται στο καταστατικό του κόμματος.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξή του στο MEGA τόνισε ότι «το παλιό έκλεισε με μεγάλες πληγές και θέλουμε να τις επουλώσουμε». «Η διετής διακυβέρνηση, η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα, σε φτώχεια, κοινωνική αποσύνθεση, σε ύφεση 5%, σε εθνική ταπείνωση αλλά και σε κρατική αποδιοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε τον Γιώργο Παπανδρέου ως βασικό υπεύθυνο για την εξέλιξη αυτή.

Για το ενδεχόμενο παραμονής Παπανδρέου στην ηγεσία, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε ότι «μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός ο Γιώργος Παπανδρέου με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα» και σημείωσε ότι αν «αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που είναι ο μοναδικός κορυφαίος του ΠΑΣΟΚ που έχει ανοικτά εκδηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία, υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση, ενώ κάλεσε όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι να το δηλώσουν τώρα.

«Εμείς συζητάμε ακόμη αν και πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Δεν είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει σοβαρά και συντεταγμένα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι όσοι δεν βιάζονται να προχωρήσουν στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα αλλά και το ΠΑΣΟΚ «ή δεν κατανοούν την κατάσταση ή έχουν κρυφή ατζέντα».

Για την πιθανή διάσπαση του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «τώρα πάμε σε διάσπαση που γίνονται σκόπιμες καθυστερήσεις» και χαρακτήρισε φύλλο συκής όσα λέγονται για προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην κυβέρνηση Παπαδήμου από την κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «έτσι όπως καταντήσαμε το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ταπεινωθούμε, να περάσουμε καθαρτήριο».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Χρυσοχοΐδης: «Mόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος ο Παπανδρέου»"

Leave a reply