[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σισέ: Το χρήμα δεν είναι το παν
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Οσέρ θέλει να φέρει πίσω στο ρόστερ της τον Τζιμπρίλ Σισέ και μάλιστα είναι έτοιμη να κάνει... έρανο για την αφεντιά του.
Ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του κι εξήγησε πως τα χρήματα δεν είναι το παν για τον ίδιο αποκαλύπτοντας πως δέχτηκε μείωση αποδοχών, μετακομίζοντας στη Λάτσιο.

«Δεν μου άρεσε αυτή η προοπτική. Ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να δώσει 100 ευρώ για να επιστρέψω στην Οσέρ. Θα προτιμούσα να κάνω εγώ θυσίες από το να πάρω χρήματα από οπαδούς. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που αγαπώ, και παίρνω λιγότερα χρήματα στη Λάτσιο. Όμως έτσι μπορώ να ονειρεύομαι για τη συμμετοχή μου με την εθνική Γαλλίας σ το Euro 2012. Το πιστεύω. Θα είναι η τελευταία μου μεγάλη πρόκληση πριν αφήσω τη θέση μου για νεότερους παίκτες», δήλωσε στο «Telefoot».

Εν συνεχεία, αποκάλυψε: «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Οσέρ και τη Μαρσέιγ, δύο ομάδες πολύ σημαντικές για μένα. Θέλω να ξεπεράσω τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μου λείπουν μόνο έξι γκολ για να τα καταφέρω και θα με ενοχλεί αν δεν το καταφέρω», είπε και κατέληξε: «Το να αγωνιστώ στις ΗΠΑ είναι στα πλάνα μου για το μέλλον. Είναι μία χώρα που αγαπώ».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σισέ: Το χρήμα δεν είναι το παν"

Leave a reply