[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Anonymous σε Ελληνικά Μ.Μ.Ε: Να μας περιμένετε
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Βίντεο με το οποίο προειδοποιούν τα Μ.Μ.Ε. για μελλοντικές του επιθέσεις, ανέβασαν στο youtube οι Anonymous.

Στο βίντεο καταγράφεται η «δράση» των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης (όπως χαρακτηριστικά τα αναφέρουν), ενώ τονίζεται πως στα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου, τα Μ.Μ.Ε. έκαναν προσπάθεια να επηρεάσουν τη συνείδηση των ανθρώπων που τα παρακολουθούν.

Αναλυτικά το μήνυμα τους, το οποίο συνοδεύει το βίντεο:

«Χαίρετε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Είμαστε Ανώνυμοι.

Δε μπορούμε να δεχθούμε αυτό που συμβαίνει ειδικά τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επηρεάζουν την συνείδηση του περισσότερου κόσμου που τα εμπιστεύεται.

Αυτό το έχουν εκμεταλλευτεί οι μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας που κατέχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν και στηρίζονται από τα κόμματα που χρηματοδοτούν, για να ανεβούν στην εξουσία σε κάθε εκλογές.

Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε ξεπουληθεί. Χρόνια τώρα κρύβετε την αλήθεια από τον λαό. Τα αφεντικά σας έχουν κάνει φερέφωνα των κομμάτων και των επιχειρηματιών Φοβάστε να ενοχλήσετε αυτούς που σας ταΐζουν.

Ενώ ήδη πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν μείνει άνεργοι ακόμα και άστεγοι, τις τελευταίες ημέρες ψηφίστηκε η δεύτερη δανειακή σύμβαση στη βουλή, που προβλέπει ακόμα μεγαλύτερη μείωση των μισθών και υποθήκευση του ελάχιστου δημόσιου πλούτου.

Ο λαός εξαγριώθηκε. Βγήκε στους δρόμους. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έρχονταν σε σύγκρουση με την αστυνομία ενώ πυρπολούσαν τράπεζες και καταστήματα πολυεθνικών. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που βρισκόταν στο δρόμο επικροτούσε τις πράξεις αυτές ενώ ταυτόχρονα αποδοκίμαζε την αστυνομία.

Αυτό εσείς το ονομάσατε "καταστροφική μανία διακοσίων κουκουλοφόρων". Όπως πάντοτε συκοφαντείτε τους εξαγριωμένους διαδηλωτές προσπαθώντας να αποδείξετε σε όσους σας εμπιστεύονται πως πρόκειται για μειοψηφία που αποτελείται από πλουσιόπαιδα, αλήτες ή ακόμα και προβοκάτορες

Όχι μόνο δικαιολογείτε την αστυνομική βία, αλλά ζητάτε περισσότερη. Δημιουργείτε ένα κλίμα φόβου που αποτρέπει τον κόσμο από το να κατέβει στο δρόμο. Φτάσατε στο σημείο να δημοσιεύετε φωτογραφίες διαδηλωτών, ζητώντας από τους τηλεθεατές να γίνουν χαφιέδες της αστυνομίας.

Μέσα μαζικής Εξημέρωσης. Είσαστε πλέον στο στόχαστρο.

Είμαστε Ανώνυμοι.

Είμαστε λεγεώνα.

Δεν ξεχνάμε.

Δε συγχωρούμε.

Να μας περιμένετε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη οι Anonymous έχουν αναλάβει δράση, αφού στα link που δίνονται στο βίντεο αναφέρεται και το όνομα γνωστού δημοσιογράφου, όπως και η διεύθυνση και το τηλέφωνό του.

anons

Δείτε το videoSTEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Anonymous σε Ελληνικά Μ.Μ.Ε: Να μας περιμένετε"

Leave a reply