[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Δουλεία ή πόλεμος;»
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Της Σεμίνας Διγενή


«Δουλεία ή πόλεμο;» «Πόλεμο»


ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ των μεγαλοοφειλετών δεν με πείθουν. Υποπτεύομαι ότι έχουν διαγραφεί τα ονόματα οφειλετών οι οποίοι χρηματοδοτούν τα 3 κόμματα του Νεοδράκουλα που ονομάζεται κυβέρνηση Παπαδήμου ή κυβέρνηση δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Η βαρβαρότητα συνεχίζεται στο όνομα μιας σκληρής ελληνικής προοπτικής, ενός σαδιστικού παραλογισμού, της ΝΕΟΦΤΩΧΕΙΑΣ. Η σύγχρονη ελληνική κοινωνία έχει υποστεί το πιο απάνθρωπο χτύπημα από τεχνοκράτες με παραβατική και αντισυνταγματική νομιμοποίηση, που μιλούν την πιο ακατανόητη ελληνική νεοταξική γλώσσα. Η κυβέρνηση Παπαδήμου χρηματοδοτεί φόβο και καταστολή. Ζούμε αυτό που έζησαν το 416 π.χ. οι κάτοικοι της Μήλου από τους Αθηναίους. Στο ερώτημα «δουλεία ή πόλεμο», απάντησαν «πόλεμο». Και βέβαια, οι Αθηναίοι αρνούμενοι οποιοδήποτε δίλημμα (πλην της υποταγής), τους έσφαξαν.

Τι τραγική ειρωνεία, η ιμπεριαλιστική Αθήνα του «χρυσού αιώνα» να είναι σήμερα ο πνευματικόςοδηγός της Wall Street και η Ελλάδα να βρίσκεται στη θέση των υποψήφιων δούλων της Μήλου... Να βγούμε στους δρόμους κι ας μας σφάξουν εκεί...

Όχι, όμως στους καναπέδες της χαύνωσης, παγιδευμένοι σε χρησμούς «δημοσιογράφων νεοσυνταγματαρχών».

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Δουλεία ή πόλεμος;»"

Leave a reply