[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το άδηλο μέλλον
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Οι τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες της πιο μαύρης ηγεσίας της χώρας με θέσεις που σημαίνουν ξεπούλημα της χώρας σε ξένα συμφέροντα με την κυριολεξία της λέξης, ξεπούλημα.

Δυστυχώς η σχολή του Σικάγου εφαρμόζει την πιο απαίσια εκδοχή της θεωρίας στην ιδιωτικοποίηση των πάντων γκρεμίζοντας το όποιο κοινωνικό κράτος προσπάθησαν να στήσουν με ανυπέρβλητους και συχνά αιματοβαμμένους αγώνες οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας.

Η ολιγαρχική αθέατη ηγεσία αφού έθεσε σαν προμετωπίδα της πολιτικούς που εξαγοράστηκαν ψυχή τε και σώματι από το σύστημα επιβλήθηκαν μέσα από μια διαδικασία ψεμάτων , παραπλανήσεων έχοντας ως συμπαραστάτες ότι μπορούσε να έχει κοινωνική επιρροή στους δυστυχείς Έλληνες, εκκλησία, στρατός , δικαιοσύνη, εξαγορά σιωπής και ψήφου για μια θέση στο δημόσιο. Έτσι ευνούχισαν αυτούς που δεν μετανάστευσαν στο εξωτερικό, και δημιούργησαν ανθρώπους άνευρους και υποτακτικούς.

Αυτές οι κοινωνικές δομές ευνόησαν την στρεβλή ανάπτυξη της χώρας και σε αυτές τις παρασιτικές υποδομές στηρίχτηκε μια πορεία που τα συντρίμμια της διαπιστώνουμε πλέον με μεγάλη οδύνη και θα βιώσουν με χειρότερο τρόπο οι γενιές που θα κληθούν να συνεχίσουν, αλήθεια τι;

Όσοι παρακολουθούσαμε τον διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία νέων τετελεσμένων στην περιοχή αντιληφθήκαμε τι μας περιμένει. Φυσικά όσο πιο άγριος διαμελισμός γινόταν στους δυστυχείς γείτονες, τόσο τύφλωναν την ελληνική κοινωνία με ότι χειρότερο μπορούσε να μας τυφλώσει. Νέους τηλεοπτικούς σταθμούς σκουπίδια, τραπεζικές συναλλαγές που διέλυαν τον κοινωνικό ιστό με τις προτροπές ως διακοποδάνεια ή αγορά καταναλωτικών αγαθών που σκοπό είχαν την παντελή υποδούλωση στο σύστημα των τραπεζιτών για την αφαίμαξη τόκων και πανωτοκιών.

Η παρούσα κατάσταση δεν έχει προηγούμενο στην διαδικασία εξαγοράς και υποδούλωσης της χώρας. Οι περισσότεροι ίσως δεν έχουν αντιληφθεί τι μας περιμένει και άλλοι υπό το καθεστώς του τρόμου με την απειλή της πείνας μεταφορικά και κυριολεκτικά να κρέμεται στα κεφάλια τους, οδηγεί στην απραξία και την συνενοχή της μη δράσης.
Ας ξεπεράσουμε τις ιδεοληψίες που εντέχνως μας χώριζαν τόσα χρόνια και να δημιουργήσουμε κίνημα αντίστασης στην επερχόμενη λαίλαπα.

Η ιστορία ήδη καταγράφει το παρόν που ελπίζω να μην έχει άδηλο μέλλον.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το άδηλο μέλλον"

Leave a reply