[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι Δολοφόνοι με τα κουστούμια
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Γράφει ο Κώστας Δαμαβολίτης


Άραγε, αν με τρόπο θεϊκό έπεφτε η διάσταση του χρόνου, των τύπων και των τίτλων, όλοι αυτοί που προβάλλονται ως καθώς πρέπει με τα ακριβά κουστούμια (κυβερνώντες και διοικούντες) από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τις εφημερίδες, και τα άλλα μέσα προβολής θα είχαν την ίδια φινετσάτη και πολιτισμένη εικόνα;

Κατά την άποψή μου, αν ο καθρέπτης της αλήθειας στηθεί απέναντι από αυτά τα πρόσωπα που ζυμώνουν το σήμερα και μαγειρεύουν το αύριο, θα δείξει εικόνες φρίκης και τρόμου.

Θα δείξει, αντί για «κυρίους», αιμοσταγείς δολοφόνους με πριόνια στα χέρια βουτηγμένους στο αίμα, να πατούν πάνω σε νεκρά κορμιά συνταξιούχων, νηπίων, ανέργων και κάθε μορφής ανθρώπων που ισοπεδωθήκαν από τον οδοστρωτήρα της «νέας πολιτικής τάξης πραγμάτων».

Όλοι αυτοί οι τύποι είναι οι άμεσα υπεύθυνοι, για τις 1727 αυτοκτονίες στην τριετία 2009-2011 για οικονομικούς λόγους, λίστα με νούμερα που κατέθεσε στη Βουλή η Υπηρεσία Προστασίας του Πολίτη.

Για τις 100.000 αιτήσεις νέων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους στην ξενιτιά, γιατί η λέξη επιβίωση στην μητέρα πατρίδα τους πέφτει πολύ βαριά πλέον.

Για τους 250.000 χιλιάδες συνανθρώπους μας που τρώνε κάθε μέρα στα συσσίτια του δήμου και της εκκλησίας.

Για τις νέες κοινωνικές τάξεις των Νεόπτωχων και Αστέγων με το κουστούμι, στους οποίους το κανάλι CNN αφιερώνει ειδικά ρεπορτάζ, με συμπολίτες μας που ντρέπονταν να μιλήσουν στις κάμερες, γιατί μέχρι χθες είχαν αξιοπρεπή κοινωνική υπόσταση.

Για την ανεργία που επίσημα είναι στο 18,2% και κάθε μέρα αυξάνεται.

Για την πορνεία που τα ποσοστά συλλήψεων είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα της εποχής...

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage, είχε αποκαλέσει δολοφόνους των κοινωνιών και της δημοκρατίας, όλους αυτούς που εργάζονται για ενιαία πολιτική επιβολή μέσω του οικονομικού χρέους.

Και οι δικοί μας οι πολιτικοί, πιστοί σε αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης, δολοφονούν την δημοκρατία με τον χειρότερο τρόπο, ασκώντας τρομοκρατία μέσα από το ίδιο το κοινοβούλιο, απειλώντας ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις –θυμηθείτε πως από το Σεπτέμβριο του 2011 απειλούσαν πως δεν υπάρχουν χρήματα για πληρωμές, η εκταμίευση της δόσης του δανείου έγινε Δεκέμβριο και ωστόσο οι πληρωμές μέχρι τότε γίνονταν κανονικά κάθε μήνα…

Πού βρέθηκαν τότε τα λεφτά; Η τακτική Σοκ και Δέους ασκείται παντού, ακόμα και στη δικαιοσύνη, εφόσον οι εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης πάνε να ερευνήσουν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και μπαίνουν στο περιθώριο.

Η χειρότερη όμως δολοφονία γίνεται στη εθνική μας συνείδηση, όταν υπογράφονται τέτοιες συμβάσεις, που θέτουν θέμα κυριαρχίας της πατρίδας μας. Όταν το κάθε Ελληνικό σπίτι, έχε γεμίσει ένα νεκροταφείο νεκρούς, για να μην πέσει το συρματόσχοινο της συνοριογραμμής, ένα μέτρο παρά μέσα κάποιοι άνανδροι, δυστυχώς εκλεγμένοι με λαϊκή εντολή, να μιλάνε για παραχώρηση, εθνικής περιουσίας και κυριαρχίας!

ΟΧΙ «Κύριοι», αυτό το έγκλημα δεν παραγράφεται για κανένα λόγο, με κανένα μέσο και με καμία δικαιολογία.

Γιατί δεν σας ανήκει αυτή η γη για να την παραχωρήσετε, γιατί δεν δικαιούστε να λέγεστε Έλληνες.

Και αν εσάς δεν σας προβληματίζει τι θα λέτε στα παιδιά σας(αν βέβαια ζουν την Ελλάδα), που θα θέλουν διαβατήριο, για να πάνε από τον ένα νομό στον άλλο, σε εμάς τους πολλούς τίθεται θέμα.

Και ο εθνικός ευνουχισμός που επιχειρείται εδώ και χρόνια από υπερκαταναλωτισμό, θεάματα, talk show, τηλεόραση κ.α. δεν πέτυχε.

Κάτι έχει μείνει σε όσους αγωνιούν για τις ψυχές που μεγαλώνουν σε αυτόν τον τόπο, γιατί ακόμα η φλέβα που λέγεται πατρίδα έχει ακόμα αίμα και κυλάει.
Γιατί οι εκρηξιγενείς τάσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας θέλουν ένα πυροκροτητή που θα δώσει την αλυσιδωτή έκρηξη της ανατροπής.

Όχι στην δουλεία των ανθρώπων, που θα ήθελα να σημειώσω πως και τότε που η δουλεία ίσχυε, το αφεντικό εξασφάλιζε για τον δούλο στέγη τροφή και ένδυση, σήμερα ούτε αυτά τα στοιχειώδη δεν διατίθενται.

Και κλείνω φίλοι μου με τη μαντινάδα ενός Κρητικού ιερέα από την Δράμα, που πριν από δεκαοκτώ χρόνια περίπου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τις πωλήσεις γης σε ξένους:

Να μην πουλείτε Κρητικοί χώματα Δοξασμένα,
γιατί πουλείτε και Οστά που ‘ναι σ’ αυτά θαμμένα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι Δολοφόνοι με τα κουστούμια"

Leave a reply