[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
To μεσα μου κενο
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Πλησιαζει ο καιρος που θα φυγω απο την Ελλαδα,με κυριευει η απογοητευση και η απελπισια,δεν περιμενα ποτε να συμβουν οσα συμβαινουν στην χωρα μου,δεν περιμενα ποτε οτι θα επρεπε να ξενητευτω παλι στα 53 μου ψαχνοντας για εργασια,ξερω οτι εκει που παω δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα,ξερω οτι ο πρωτος καιρος θα ειναι εφιαλτικος,ψυχολογικα ειμαι τελειως ανετιμος για αυτο,αλλη λυση δεν εχω ομως πρεπει να κανω αυτη την τελευταια προσπαθεια,δεν εχω αλλη λυση.

Σκεφτομαι τους λιγους ανθρωπους που αφηνω πισω,σκεφτομαι ολους μας που θα ζησουμε ενα δραμα στις ζωες μας,δυστυχως ακομα και εγω που διαβαζα οσα προκειται να συμβουν δεν πιστευα οτι θα εφτανε η κατασταση εως εδω.

Και ποιος θα τιμωρησει ολους αυτους που τωρα μας δινουν συμβουλες για το τι επρεπε να εχουμε κανει τοσα χρονια?
Ποιος θα πει σε ολους αυτους που κυβερνησαν την χωρα οτι ειναι εγκληματιες και οι κυριοι υπευθυνοι και να μην βγαινουν να δινουν τωρα συμβουλες για το πως θα μπορεσουμε να ξεπερασουμε την κριση?
Ο οραματιστης της 79ης θεσης καταφερε αυτο που ηθελε,οι συμμοριτες συντροφοι του ανελαβαν να το τελειωσουν,ο ενας απο αυτος σημερα καταθετει την πολιτικη του πλατφορμα,αν περιλαμβανει και την καταστροφη της εργασιας και της υγειας που τοσο ευκολα καταφερε τοτε θα εχει και ενα νοημα,αλλοιως τι πολιτικη πλατφορμα καταθετει?

Ελπιζω να ξυπνησει ο λαος μας,και οταν τελικα μας επιτρεψουν να ψηφισουμε να τους δωσει την απαντηση και να ριξει τις πολιτικες τους πλατφορμες στα σκουπιδια,εκει ανηκουν.

Οσες δαφορες και να εχουμε,οσα λαθη και αν καναμε,ας συμπεριφερθουμε εστω αι τωρα σαλ αληθινοι Ελληνες και ας διωξουμε απο αυτη την σαπια πολιτικη σκηνη ολους οσους μας προδωσαν,μας πληγωσαν και οσους καθυβρισαν την χωρα μας διεθνως.

Λιγες μερες μενουν.
Μια τελευταια προσπαθεια κανω εγω,ας κανουμε μια τελευταια προσπαθεια ολοι μας,θα σας σκεπτομαι ολους.
Η χωρα μας μας χρειαζεται,

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "To μεσα μου κενο"

Leave a reply