[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Πιο σημαντικός από μένα ο Πεπ» (photos - video)
Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Εγκωμιαστικά σχόλια του Λιονέλ Μέσι για τον Πεπ Γουαρδιόλα, χαρακτηρίζοντάς τον πιο σημαντικό για την Μπαρτσελόνα



Τον προσεχή Ιούνιο, ο Πεπ Γουαρδιόλα συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ακόμα παραμένει αβέβαιο το μέλλον του και το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς ή αν θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον προπονητή του, τονίζοντας πως είναι πιο σημαντικός από τον ίδιο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει το πόσο ισχυρή παρουσία είναι στην ομάδα ο Καταλανός τεχνικός και ότι θα πρέπει οι δυο πλευρές να τα βρουν μεταξύ τους.

Με την γνωστή σεμνότητα που τον διακρίνει, ο 25χρονος Αργεντινός είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Πεπ είναι πιο σημαντικός για τη Μπαρτσελόνα από εμένα!», σε μια περίοδο που κυνηγάει τόσο σύντομα να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «μπλαουγράνα». Απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι να κλείσει τα 25 και έξι γκολ μέχρι να φτάσει τα 236, ξεπερνώντας Θέζαρ Ροντρίγκεθ (235).

Επιπλέον, είπε για τον προπονητή του: «Από τότε που ο Γκουαρντιόλα ανέλαβε την ομάδα, έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Θέλουμε να μείνει. Θα είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε άλλον προπονητή να κάνει την ομάδα να παίξει με τον τρόπο που παίζει».

Ο Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και στους έξι τελευταίους αγώνες του έχει πετύχει 16 γκολ (μετράνε και τα γκολ με την εθνική Αργρεντινής), με αποκορύφωμα τα πέντε εναντίον της Λεβερκούζεν.

«Δεν προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος στην ιστορία, ούτε ο κορυφαίος της χρονιάς. Απλώς προσπαθώ να παίζω και να κάνω τα σωστά πράγματα στο γήπεδο. Παίζω πρώτα για την ομάδα, μετά για τον κόσμο και μετά για τον εαυτό μου. Νιώθω καλά όταν όλα δουλεύουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να πιάσω το ρεκόρ του Θέσαρ αυτή τη χρονιά. Είμαι κοντά, όμως δεν σκέφτομαι πότε θα το πετύχω», κατέληξε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Δείτε όλα τα φετινά γκολ του Μέσι σε 3 λεπτά:




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Πιο σημαντικός από μένα ο Πεπ» (photos - video)"

Leave a reply