[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Την… έφαγαν τα «λιοντάρια»! (video)
Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέκλεισε την Σίτι, παρά την ήττα με 3-2 στο Έτιχαντ. Πρόκριση για Ατλέτικο και Σάλκε


«Έξωση» από την Ευρώπη για τις ομάδες του Μάντσεστερ!

Μετά την Γιουνάιτεντ και η Σίτι… αποχαιρέτησε το Europa League, καθώς αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με 2-0 μέσα στο «Έτιχαντ», οι «πολίτες»… πάλεψαν να αλλάξουν την κατάσταση, όμως το τελικό 3-2 σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά στους Πορτογάλους.

Την πρόκριση πήραν επίσης Ατλέτικο Μαδρίτης και Σάλκε.

Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ 3-2 (0-1)

Η Αγγλί έμεινε χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς και η Σίτι . Οι Άγγλοι αν και κέρδισαν 3-2 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Μάντσεστερ, έμειναν εκτός διοργάνωσης με τον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ αφού είχαν χάσει το πρώτο ματς στην Πορτογαλία με 1-0.

Ο Φερνάντεζ στο 33` με φάουλ έκανε το 1-0 για τους Πορτογάλους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 40` με τον Φαν Βόλφσβινγκελ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 60` ο Αγκουέρο μείωσε σε 2-1. Στο 75` ο Μπαλοτέλι με πέναλτι ισοφάρισε για τη Σίτι, ενώ στο 82` ο Αγκουέρο με πλασέ έδωσε προβάδισμα 3-2 στους Άγγλους.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Σάβιτς, Κ. Τουρέ, Πιζάρο (55’ Τζέκο), Σίλβα (66’ Νασρί), Γ. Τουρέ, Τζόνσον (46’ Ντε Γιόνγκ), Αγκουέρο, Μπαλοτέλι

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Ντάνιελ Καρίσο, Πόλγκα, Ινσούα, Σαντάο, Σχάαρς, Ιζμαΐλοφ, Καπέλ (64’ Σουάρεζ), Φερνάντεζ (64’ Νέτο), Περεϊρίνια, Φαν Βόλφσβινγκελ (68’ Καρίγιο).

Μπεσίκτας-Ατλέτικο 0-3 (1-3)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε άνετα, καθώς επικράτησε 3-0 της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Το 3-1 του πρώτου αγώνα έδινε το "πάνω χέρι" στους "ροχιμπλάνκος" και ο Αντριαν Λόπεθ καθάρισε νωρίς την υπόθεση-πρόκριση με το γκολ που σημείωσε στο 26ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν ο Κολομβιανός Φαλκάο (83΄) και ο Σάλβιο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

Μπεσίκτας (Κάρλος Καρβαλιάλ): Γκιονέν, Τοραμάν (61΄ Μεχμέτ Αουρέλιο), Ισμαϊλ, Σίβοκ, Κορκμάζ, Κάβλακ, Φερνάντες, Νταγκ (46΄ Χολόσκο), Σιμάο, Ούγκο Αλμέιδα, Εντου (59΄ Πεκτεμέκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς Φελίπε, Μιράντα, Μάριο Σουάρες, Αρντά Τουράν (69΄ Ασουνσάο), Γκάμπι (85΄ Ντομίνγκες), Φαλκάο, Κόκε (73΄ Σάλβιο), Λόπεθ, Χουανφράν




Σάλκε-Τβέντε 4-1 (0-1)

Με τρια γκολ του κορυφαίου σκόρερ της, Κλας Γιαν Χούντελααρ, η Σάλκε νίκησε 4-1 την Τβέντε και προκρίθηκε στους "8" του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την επικράτησή της και στον πρώτο αγώνα (1-0) η ομάδα του Χούουμπ Στέφενς ήταν και σήμερα ανώτερη από τους Ολλανδούς, οι οποίοι ωστόσο προηγήθηκαν στο 14΄ με τον Γιάνσεν. Ομως, ο Χούντελααρ "χτύπησε" στο 29΄, το 51΄(πέναλτι) και το 81΄, ενώ ενδιάμεσα (71΄) σκόραρε και ο Τζον. Ετσι η Σάλκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (βασικός και σήμερα) πέρασαν στους προημιτελικούς.

Διαιτητής: Βίκτορ Κάσαϊ (Ουγγαρία)

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΚΕ (Χούουμπ Στέφενς): Χίλντεμπραντ, Παπαδόπουλος, Ουτσίντα, Χόλτμπι, Τζόουνς (88΄ Μόριτς), Φουκς, Ντράξλερ (+90΄ Ομπάσι), Μάτιπ, Ραούλ, Φαρφάν (86΄ Μαρικά), Χούντελααρ

ΤΒΕΝΤΕ (Στιβ ΜακΚΛάρεν): Μιχαΐλοφ, Μπένγκτσον, Ροζάλες, Λόιγκερς (51΄ Φερ), Ντάγκλας, Τιεντάλι, Μπράμα (76΄ Πλετ), Ντε Γιόνγκ, Γιάνσεν, Μπαϊράμι (57΄ Τζον), Τσαντλί


Πηγη

















------------------------------------------------------------------------------------------

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Την… έφαγαν τα «λιοντάρια»! (video)"

Leave a reply