[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η απόδραση των... 10 για Μόναχο! (video)
Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Έπαιζε με 10 παίκτες από το 37', ήταν πίσω με 2-0, όμως η Τσέλσι πήρε ισοπαλία και επική πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα



Τι κι αν έχασε τον Κέιχιλ στο 13ο λεπτό.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 44'.

Τι κι αν έπαιζε με 10 παίκτες από το 37' με την ανόητη αποβολή του Τέρι.

Η ομάδα του Ντι Ματέο, κατάφερε να κάνει το 2-2 με τα γκολ των Ραμίρες και Τόρες στο 2ο λεπτό του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου και θα πάει στο Μόναχο με... πούλμαν (έτσι χαρακτηρίστηκε ο αμυντική λειτουργία των Αγγλων).

Για την Μπαρτσελόνα, το σκορ άνοιξε ο Μπούσκετς στο 36', ενώ ο Ινιέστα έκανε το 2-0 στο 44'.

Μοιραίος ο Μέσι που έχασε πέναλτι στο 49', στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ!

Ένα όνειρο...

Από την αρχή του ματς, η Μπαρτσελόνα θέλησε να δείξει στην αντίπαλο ότι αυτή θα είναι η κυρίαρχος του ματς.

Η μεν ομάδα του Γουαρδιόλα μπήκε επιθετικά, ενώ αυτή του Ντι Ματέο είχε σχεδόν πάντα 10 παίκτες πίσω από το κέντρο.

Στην τρίτη της καλή ευκαιρία ο Μπούσκετς πήρε την ασίστ του Κουένκα και με πλασέ έκανε το 1-0.

Τα πράγματα για τους Άγγλους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Τέρι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες λόγω γονατιάς στον Σάντσες.

Ο εφιάλτης για την Τσέλσι έγινε μεγαλύτερος στο 43' όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με τον Αντρές Ινιέστα από την πάσα του Μέσι.

Παρόλα αυτά, η Τσέλσι σήκωσε το ανάστημά της και στο 45'+1 κατάφερε να μειώσει με τον Ραμίρες από ένα εξαιρετικό κρέμασμα στον Βαλντές από την πάσα του Λάμπαρντ.

... εφιάλτης!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ντρογκμπά ανέτρεψε τον Φάμπρεγκας, ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ είπε «όχι» στον Αργεντινό.

Λίγο αργότερα, ο Σάντσες με κοντινή κεφαλιά είδε την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ η υπεραισιόδοξη προσπάθεια του Ντρογκμπά με σουτ πίσω από την σέντρα κατέληξε στα χέρια του Βαλντές.

Ο μονόλογος για την «Μπάρτσα» συνεχίστηκε, με τον Κουένκα να πλασάρει και τον Τσεχ να αποκρούει στο 62’, ενώ στο 83’ ο Μέσι είδε το σουτ του έξω από την περιοχή να καταλήξει στην ρίζα του αριστερού δοκαριού των «μπλε».

Τελικά, ο Φερνάντο Τόρες κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-2, καθώς έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Βαλντές, και με πλασέ σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του για τον τελικό του Μόναχου.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Ο Μέσι χάνει το πέναλτι:



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η απόδραση των... 10 για Μόναχο! (video)"

Leave a reply