[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το "τελευταίο αντίο" στον Δημήτρη Μητροπάνο
Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 Posted by -

Το τελευταίο "αντίο" στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο, είπαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς, φίλοι, συνοδοιπόροι και πλήθος κόσμου που αγάπησε τα τραγούδια του.

Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας και από κάθε γωνία της Ελλάδας, είχε συρρεύσει από το πρωί στο παρεκκλήσι του Ά Νεκροταφείου για να αποτίσει φόρο τιμής στη σορό του μεγάλου τραγουδιστή.

Νέοι άνθρωποι, ακούγοντας τραγούδια του Μητροπάνου στο κινητό τους τηλέφωνο, περίμεναν υπομονετικά στη μεγάλη ουρά που έχει σχηματιστεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή που η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στο παρεκκλήσι του Αγ. Λαζάρου.

Κοντά του για τελευταία φορά, η αγαπημένη του σύζυγος Βένια, οι δυο κόρες του Αναστασία και Μυρσίνη και η αδελφή του.

Σημειώνεται ότι η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Από τους πιο σεμνούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες στο λαϊκό μουσικό "στερέωμα" και μία από τις τελευταίες μεγάλες λαϊκές φωνές, άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών από οξύ πνευμονικό οίδημα.





-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το "τελευταίο αντίο" στον Δημήτρη Μητροπάνο"

Leave a reply